Cozma-ügy: áprilisban vádemelés

2010. március 16. 11:20

Tizenháromezer oldalas a nyomozati akta. Az első számú gyanúsított védője az ügy bizonytalanságára hívja fel a figyelmet.

2010. március 16. 11:20
Április közepén emelhetnek vádat a Cozma-gyilkosság gyanúsítottjai ellen. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság napokon belül befejezi az ügyben az iratismertetést, amely lassan már két hete tart, mivel 13 ezer oldalas a nyomozati akta.

Dr. Kamarás Gábor, az ügy első számú gyanúsítottjának, Raffael Sándornak az ügyvédje a Blikknek azt mondta: a tanúvallomások alapján kijelenthető, hogy a gyilkosságot senki sem látta. Nincs szemtanúja annak, hogy ki szúrta le a kézilabdázót. Nincs meg az elkövetés eszköze sem. A verekedésben Raffael Sándor is megsérült, miután valaki fejbe verte egy sörösüveggel. Állítása szerint ez volt a tömegverekedés „nyitánya".

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miloka
2010. március 16. 13:18
Hát sok munkájuk lehetett a Veszprémi rendőröknek, hogy ki tudják mosni magukat a Sztojka klánból! Ehhez több mint egy év kellett! Azonban még most sincs bizonyítva ( a hírelőzetesek szerint) egyértelműen, hogy ki szúrt. Számíthatunk arra is, hogy maga a per sem lesz rövid idő alatt lebonyolítva! Én az egész ott tartózkodó bandatagokat egyformán életfogyra ítélném!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!