Mesterházyt aggasztja a Fidesz

2010. február 01. 07:34

Mádi László kizárását fájlalja a szocialista miniszterelnök-jelölt.

2010. február 01. 07:34
Aggodalommal tölt el, hogy egy Fidesz-politikust azért, mert el merte mondani véleményét és őszinte szakmai véleményének adott hangot, ki lehet „radírozni” a párt választási listájáról - mondta Mesterházy egy vasárnapi rendezvényen.

„Ha egy ilyen embert, aki évek óta a Fidesz politikusa, ki lehet dobni a csapatból, akkor mi, választópolgárok mire számíthatunk?” - kérdezte. Mesterházy szerint úgy tűnik a fideszes politikusoknak „hallgass a nevük”, a feladatuk „imádni a királyt”. Magyarországon azonban köztársaság van, és nem vezérekre, hanem demokratákra van szükség - tette hozzá.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szpal
2010. február 01. 15:19
imádom a királyt
RepiP
2010. február 01. 14:07
"fideszes politikusoknak „hallgass a nevük”, a feladatuk „imádni a királyt”..." Ha mesterházy felveszi a nyakó-tempót, akkor mi lesz nyakóval?
cutcopy
2010. február 01. 13:55
Hát érthető hogy az ilyen világossá tett párt álláspont aggodalmas lehet hiszen Mesterházy egy olyan párt jelöltje, ahol jól megfér egymással milliárdos tolvaj és lopstop üvegzsebharcos, Nagy Imre örökös és 56 tagadó, nyugdíjas védelmező és nyugdíjelvonó..
nyg
2010. február 01. 12:52
Kínai Kálmán írásait kedvelem, de most alaposan mellélőtt. Kampányidőszakban, kiemelt kampánytémában (!), a párt álláspontjával szembeni nyilatkozatokért mégis mit kellett volna a fidesznek tenni? Pl. hogy milyen igaza van Lacikának, tényleg, akár be is vezethetnénk. Hajrá ingatlanadó, Hajrá Mádi? A fiú büntetése ráadásul mindössze annyi, hogy nem indítják a megyei listán! Tehát nem visszavonják (mint Hagyót), nem kizárják (mint Csáky Zsigmondot), csak nem lesz ott a listán. Na bumm.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!