Leépít a Népszabadság

2010. február 19. 18:00

Az elbocsátásokat az elnök-vezérigazgató a hatékony működéssel és optimalizálás szándékával indokolta.

2010. február 19. 18:00
Kovács Tibor elnök-vezérigazgató elmondása szerint az elmúlt napokban kezdődtek az elbocsátások a Népszabadság Zrt-nél, a folyamat március végén zárul le.

A leépítést a hatékony működéssel és optimalizálás szándékával indokolta. Mint mondta, az elbocsátás a szerkesztőséget és a kiadót egyaránt érinti. Arról, hogy hány embert küldenek el, Kovács Tibor egyelőre nem kívánt nyilatkozni.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
informálódó
2010. február 19. 19:49
@feliffej Az éjszakai műszakban, a gépeknek is lehet tolni a legényest? Különben +van már az állásuk, az ilyenekért nem kell aggódni.
StavrosMenace
2010. február 19. 18:27
végre egy jó hír
slomovicz
2010. február 19. 18:20
Egymillió munkanélküli van- akik rendes tisztességes emberek munka nélkül. Nehogy már a Népszabis sajtómunkások legyenek kivételek. Mi lesz majd - amikor még a biztos állami megrendelések is elmaradnak a népszabinál? Wécepapirt fognak gyártani?
Arivistus
2010. február 19. 18:18
"Leépít a Népszabadság" - zene füleimnek "Az elbocsájtásokat az elnök-vezérigazgató a hatékony működéssel és optimalizálás szándékával indokolta. " - az ország számára az lenne hatékony, és optimális, ha nullára épülnétek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!