Fodor-Vona párharc lehet Gyöngyösön

2010. január 27. 22:13

MDF-es színekben indulhat az SZDSZ egykori elnöke szülővárosában.

2010. január 27. 22:13
Az Index értesülései szerint MDF listáján indulhat Fodor Gábor. Az MDF-SZDSZ küszöbön álló megállapodásának egyik eleme, hogy a liberálisok volt elnöke szülővárosában, Gyöngyösön lehet képviselőjelölt, ahol mások mellett Vona Gáborral, a Jobbik elnökével kell ringbe szállnia a győzelemért.

Az SZDSZ a 32 fővárosi választókerületből tizenkilencben állíthat jelölteket az MDF-fel kötött megállapodás alapján. Az MDF budapesti listavezetője John Emese, az SZDSZ fővárosi frakcióvezetője lehet, és őt indíthatják Új-Lipótvárosban is. Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettes a VI. kerületben a 8-as körzetben, Szolnoki Andrea a XX. kerületben, Szabadai Viktor a XIII. kerület 20-as körzetében, Badacsonyi Szabolcs pedig Óbudán, a 3-as körzetben indulhat. A fővárosi jelöltekkel kapcsolatban Boruzs András, az SZDSZ budapesti elnöke megerősítette a Index információját.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2010. január 28. 10:57
Nem tudom, lehet-e a gyöngyösinél látványosabb szavazólapot összerakni: a minden szempontból feketeöves Magda, aztán Vona és most Fodor. Balázs Józsefnek, bár polgármester, meg megyei fidesz-elnök már nem is jut kamera, ahová nyilatkozhat. Igazi médiakörzet lesz ez...
kispufi
2010. január 28. 10:18
Magyar Centrum Szövetség...
ergé
2010. január 28. 09:29
Mi folyik Gyöngyösön?!
zoli_29
2010. január 28. 09:28
Nem értem Vonának miért jó beleszaladni egy pofonba egyéni képviselő-jelöltként. (Persze nem a Fodorral szembeni "párharcra" gondolok, hanem arra, hogy mennyi esélye van nyerni a Fidesz jelöltjével szemben.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!