Legyőztük Olaszországot

2009. november 13. 18:34

U21-es labdarúgó válogatottunk 2-0-ra diadalmaskodott az olaszok felett.

2009. november 13. 18:34
Kulcsfontosságú Európa-bajnoki selejtező mérkőzést játszott a magyar U21-es válogatott: az Egervári Sándor edzette csapat Olaszország korosztályos együttesét látta vendégül Győrben.

A mieink Németh Krisztián és Koman Vladimir góljaival 2–0-ra legyőzték Pierluigi Casiraghi együttesét. A Liverpool AEK Athénban játszó csatára bokasérülést szenvedett nem sokkal a találata után.

Magyarország–Olaszország 2–0 (Németh K. 15., Koman 87.)

Szenzációs gólokkal intéztük el az olaszokat (NSO)

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli28
2009. november 15. 08:22
Már sokszor leírtam: Koeman-nak az én szememben a hazai portugál meccs óta nincs tekintélye. Igaz, hogy sem Várhidi, sem Bozsik, sem Matthaus nem váltotta meg a világot, de a mostani semminél bármi jobb lenne. És nem az eredmények miatt!! A játék miatt!
luccy
2009. november 15. 07:22
Koemannak NE adják a kezei közé a "kicsiket"! Ez az ember gááááááz! Erről beszélt Orbán is (meg a szurkolók 99%-a is) amit a belgák ellen produkált a nagy válogatott. Támadás nuku, védekezés 11 emberrel... Ilyen nincs! És akkor van pofája azt nyilatkozni a meccs végén, hogy biztos mindent kiadtak magukból a játékosok, de most csak ennyit tudtak produkálni. A francokat! Miért van az, hogy az u20-u21-es válogatott még a jóval jobb olaszokat is csontnélkül veri az olaszokat? Ráadásul a kicsik JÁTSZANAK, Koeman meg csak kiküldi a játékosokat, hogy csináljanak azt, amit akarnak, mert hogy ez a játék, amit tegnap mutattak nem épült taktikára az is biztos... Szerencsétlen Dzsudzsák, aki a PSV-ben brillírozik, Koemannál csak szenved. Nevetséges. Szóval tegnap nekem is kinyílt a bicska a zsebemben, egyáltalán nem csodálkozom, hogy Orbán, akinek tényleg az élete a foci, az is kiakadt Koemanon. Mindenesetre a belga meccs után, meg ne merjen szólalni, vagy abban a tenyérbemászó stílusában magyarázkodni. Támadófoci nulla. De szimpla védekezéssel nem lehet meccset nyerni, az állandó védekezést meg nem lehet bírni, tehát borítékolható ilyen hozzáállással a súlyos vereség. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Steppenwolf
2009. november 14. 23:45
zoli28: Csak nehogy Koeman őket is elrontsa... Bár ennyire ígéretes generáció több, mint 20 éve nem volt.
zoli28
2009. november 14. 13:31
Jó ez a csapat! Kádárt most láttam először játszani, és most már értem, miért igazolta le a Newcastle. Koman megint nagyon jó volt. Németh Krisztián az utóbbi 20 év legjobb magyar csatára lehet (ha így fejlődik tovább). Imádom nézni, amikor nála van a labda. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!