Elvárjuk a bronzérmet!

2009. október 16. 14:14

Egervári óriási csatára számít a Costa Rica elleni U20 vb-bronzmeccsen.

2009. október 16. 14:14
Egervári Sándor az Index kérdésére elmondta, 50-50 százalék az esély, de saját csapatában érzi az erőt és a hitet, ami a győzelemhez kell. A sérültek állapota folyamatosan javul, szinte biztos, hogy a teljes keret a stáb rendelkezésére áll a világbajnokság utolsó meccsén, de Costa Rica veszélyes ellenfél, nem véletlenül jutott el idáig.

„Reményteljes a hangulat a bronzmeccs előtt, a játékosaim nagyon várják már a péntek délutáni összecsapást – mondta Egervári a bronzmeccs délelőttjén. Costa Ricáról a kapitány azt mondta, talán a magyar közvélemény ugyanúgy lebecsüli őket, mint Hondurast, de ennek csak annyi az oka, hogy kevesen látták őket játszani. Ellenfelünk nagyon gyors focit játszik, játékosai végigfutják a meccseket, és végtelenül erőszakosak. A harmadik helyünkhöz mindenkitől maximális erőbedobás kell, Costa Rica ellen egyszerűen nem fér bele 2-3 átlagos egyéni teljesítmény. Tudják ezt a fiúk is, és ha a közvélemény és a szövetség elvárásait már túl is teljesítették, maguk állítják: elvárás a bronzérem.”

Elvárjuk a bronzérmet (Sport Géza)

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!