A szavazatokért bármit: Ursula von der Leyen leleplezte önmagát (VIDEÓ)

2024. április 30. 20:36

Ugyanezekért a mondatokért Orbán Viktort idegengyűlölőnek titulálták.

2024. április 30. 20:36
European Union Leaders Special European Council Summit Day Two

Fotó: Simon Wohlfahrt/Bloomberg via Getty Images

Mint arról beszámoltunk, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a POLITICO és a Studio Europa Maastricht által szervezett Maastricht-vitán elkezdett udvarolni a jobboldalnak. A brüsszeli lap azt írja, von der Leyen „eddig a legvilágosabb jelét adta annak, hogy kész együttműködni a kemény jobboldali pártokkal annak érdekében, hogy bebiztosítsa második ciklusát az EU legnagyobb hatalommal bíró állásában”.

Mi, európaiak döntjük el, hogy ki és milyen körülmények között jöjjön az Európai Unióba – nem pedig a csempészek és emberkereskedők”

– jelentette ki Ursula von der Leyen a migráció kérdésében.

Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője a konferencián készült felvételt az alábbi tűpontos megjegyzéssel osztotta meg az X-közösségi oldalán (korábbi Twitter):

Ó, áldjam meg a szívét... Amikor Orbán Viktor pontosan ugyanezt mondta, beállították idegengyűlölőnek!”

– fogalmazott az elemző.

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. május 01. 11:49
Mennie kell a társaival együtt!
Fruzsika
2024. május 01. 07:49
Tévedsz URSULA! Nem TI, hanem az érintett nemzetállam, akihez berontanak illegálisan! Óriási különbség! Eddig ugyanis "TI", az UNIO döntötte el, hogy MINDENKIT beenged. (egyedül rajtunk kívül)
Intel
2024. május 01. 07:16
A fintorgók figyelmét érdemes felhívni, hogy amit von der mond azt Lisszabontól Prágáig sőt Washingtonban is figyelik. Tehát számít. von der ugyanis sz EU Bizottság elnöke aki egy 450 milliós lakosságú térség uralkodója (bár ennél finomabban szoktak fogalmazni). Ezzel szemben az amit egy minden tekintetben kicsi és elhanyagolható súlyú ország bármely polgára mond, az senkit se érdekel bár sokakat bosszant. Ez azért sajnálatos mert mindkét típusú egyén vagyis a globálisan jelentős és jelentéktelen is sűrűn hazudik (mint von der most).
syphax
2024. május 01. 06:22
urrrrrschullla jól érzi magát ha ő fúújhasssa a passzátszelet. Sajátlagoss. Minden gazember így van ezzel......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!