Erre kell választ találni

2024. április 30. 15:59

Hogy állhat négy év folyamatos válság, az uniós forrásmegvonás, a kegyelmi ügy és Magyar Péter atombombái után is 46%-on a Fidesz?

2024. április 30. 15:59
Ceglédi Zoltán
Ceglédi Zoltán
Facebook

„A Medián friss felmérése. 

Hogy állhat négy év folyamatos válság, az uniós elítélés és forrásmegvonás, a kegyelmi ügy és Magyar Péter atombombái után is 46%-on a Fidesz

Erre kell választ találni.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
angeleye
2024. május 01. 19:39
Röviden: még mindig jobb életminőséget és környezetet biztosít ez a kormány, mint amit ellenben fel lehet neki róni. Ha ez az arány felborul, bukni a patás.
lefty67
2024. május 01. 17:25
Munkaalapú társadalom, gyermektámogatások, adókedvezmények, kórház-iskola-templom felújítások vidéken is, az "ukrán"-vallás elutasítása, a Kína ellenes amerikai politika semmibe vétele, a normális családmodell támogatása, ingyentankönyv, ingyenkaja a gyereknek, tovább is van mondjam még???
gondolkodomnehari
2024. május 01. 14:23
A baloldali ellenzèk hiteltelen, Magyar Pèterrel együtt is! Ugyanaz a sablon szöveg, minden is rossz, ezèrt megbuktatjuk a kormányt, belèpünk az Európai ügyèszsègre, jön az elszámoltatás, nem is tudom hányadszorra, de most aztán tuti! Majd kolbászból lesz a kerìtès, eljön a kánaán ès örök èlet! ..ès ennek újra ès újra bedől nèhány ember, sok óriási kamuval kampányolva, jelenleg a Magyar Pèpmesèket hallgathatjuk! Mert ugye van az a pènz! 🇺🇸💲💲💲 De egyszer minden mese vèget èr! 🇭🇺
kata56
2024. május 01. 13:43
Mondanám: 1. Kell hozzá egy Orbán Viktor. A megtestesült-kétlábbbal a földön járó normalitás. Anélkül nem megy. 2. Kell hozzá feltétlenül a normalitáshoz való érzék. Mármint a szavazóban. 3. Ma ugyanis a határvonal már nem pártok és oldalak között van. Hanem a normalitás ill. elmebaj(különböző mértékű de mégiscsak elmebaj) között van. Akiben maradt még a normalitásnak akár kicsi szikrája is, az rögvest észreveszi kiben van még belőle. És azt is ha nincs. Ezért reménytelen MP fellépése... Minden kicsit normális ember azonnal érzi hogy a pali dilis. Mindegy hogy okos vagy diplomás...de dilis. Ezért vannak halálra ítélve a cias próbálkozások is... mert belőlük is pont a normalitás hiányzik..lásd a jelenlegi zusa nagykövetet is..ezért nem is képesek arra, hogy normális dolgokkal hozakodjanak elő. . Csak ilyen olyan trükkökre. Ami lepereg. Ilyen eccerű. Persze lehet hogy ezt Ceglédinke hiába mondom... Bár néha vannak normálisnak tűnő megszólalásai..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!