Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Megszólalt egy áldozat, akit a Magyar Péter háttéremberéhez köthető testvérpár károsított meg, Magyar feljelentéssel fenyeget

2024. május 15. 15:06

Magyar Péter szerint minden aljas hazugság és feljelentéssel fenyeget.

2024. május 15. 15:06
null

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Metropol szerint Magyar Péter élettársának édesanyja 4 évet ült fegyházban csalás és magánokirat-hamisítás miatt. A lap azt állítja, hogy feltételezett társaival a nagykátai ikerpárral több mint 1000 embert károsítottak meg és csaknem 8 milliárd forint landolt a zsebükben, amelynek jelentős része a mai napig nem került elő. A Mandinernek most az ügy több érintettje is megszólalt. Magyar Péter szerint minden aljas hazugság és feljelentéssel fenyeget.

„Ez egy aljas hazugság” – így reagált hétfőn vidéki országjáró túráján Magyar Péter a pénzügyi háttéremberével, S. Máriával kapcsolatos hírekre. A hét elején ugyanis a Metropol írt róla, hogy a Tisza Párt alelnökének fontos háttéremberét – Magyar Péter barátnőjének édesanyját – egy piramisjátékot üzemeltető banda tagjaként csalás és magánokirat-hamisítás miatt elítélték. A lap információi szerint a bűntársai azok a nagykátai ikerfivérek lehettek, akiket az ügyben szintén elítéltek, egyikük még börtönbüntetését tölti, másikuk nemrég szabadult.  A Metropol szerint S. Mária most 4 év fegyház után Magyar Péter közeli bizalmasaként találta meg számítását.

Magyar Péter a hírekre reagálva csupán annyit közölt: „ezek az állítások nem igazak”.  Kerestük az ügyben Vogel Evelint, S.Mária lányát is, ő azonban nem kívánt nyilatkozni. 

A Mandinernek megszólalt azonban a csalássorozat egyik károsultja. Müller Attila színész, műsorvezető évekkel ezelőtt állt kapcsolatban a nagykátai testvérpárral, stábunknak úgy fogalmazott: milliós kára származott az ügyből, kártérítést a mai napig nem kapott. 

Az S. Máriával kapcsolatba hozható ikerpárt ismeri az egykori valóságshow nyertes, Nagy Alekosz is. A Mandinernek a celeb tagadta, hogy ismerné S. Máriát, azt azonban elismerte, hogy az elítélt két férfival kapcsolatban állt. Amikor erről a kapcsolatról szerettük volna kérdezni, prostituáltakról kezdett beszélni. 

 

 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. május 16. 14:13
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat zsideszes gecik! Be vagytok szarva tőle rendesen!
kobi40
2024. május 16. 11:18
Remek ötlet: POLOSKA PÉTER, TÉGY FELJELENTÉST!!!! TALÁLKOZZATOK A BÍRÓSÁGON. :DDDD Ki fogsz hátrálni, mint a televíziós vitától, amikor nem a megírt szöveget kell mantrázni, hanem spontán érvelni, programot bemutatni.
kobi40
2024. május 16. 11:14
Mivel az, hogy egy aspiráló politikus kikkel veszi körbe magát, ABSZOLÚT KÖZÜGY, ezért M. P. dudálhat a kiskutya seggébe. Azt pedig, hogy a nő börtöntöltelék, priuszos, a bírósági-ügyészségi adatok bizonyítják.
Dorset Naga
2024. május 16. 00:01
Mit mond erre szkájvóker? Hol vannak a kis táncikáló színes biszbaszok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!