Djokovicsot fejbe találták egy palackkal, összeesett a klasszis (VIDEÓ)

2024. május 11. 06:32

A szerb világleső fél percig feküdt a földön.

2024. május 11. 06:32

Nyitókép: X

A római ATP 1000-es salakpályás tenisztornán azt Novak Djokovics autogramosztás közben váratlanul összeesett, és a földön feküdt, mert fejen találták egy vizes palackkal, írja a Magyar Nemzet. Kiderült: peches baleset történt. 

Emlékeztetnek: A római salakpályás tenisztorna 7,87 millió euró összdíjazású férfi versenyében a világelső,  24-szeres Grand Slam-győztes Novak Djokovics péntek este a 2. fordulóban, a 64 között lépett először a pályára, és könnyedén 6:3, 6:1-re nyert a francia Corentin Moutet ellen. 

A mérkőzés után Djokovics autogramokat osztott a játékoskijárónál, amikor fejen találta egy vizes palack: 

megszédült, összeesett, és fél percig feküdt a földön,

majd szédelegve távozott. Hangsúlyozzák: csak az volt egyértelmű, hogy egy súlyos palack találta el Djokovicsot. S nem lehetett tudni, hogy szándékosan dobták-e meg. Később a felvételek megmutatták: az egyik szurkoló, aki ugyancsak autogramot szeretett volna kapni, 

áthajolt a korláton, és a hátizsákjából esett ki a vizes palack.

Éjfél után Djokovics már posztolt a közösségi oldalán, jeges borogatásra volt szüksége, írta, de jól van, és vasárnap újra ott lesz a pályán.

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:32
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­­k­e­­­l­­­d­­ ­a­ ­­s­­­z­­e­x­­i­­­ ­p­­u­­­n­c­­i­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Locomotive
2024. május 11. 17:42 Szerkesztve
A palack pattogásán látszik, hogy üres volt, vagy legalábbis nagyon kevés folyadék volt benne. A passzív agresszió, a hiper-érzékenység és az áldozati szerepben való állandó megmutatkozás ezt a szimulált reakciót hozta létre emberünkben.
Sándor Hangonyi
2024. május 11. 09:07
..."fejbe találták"...persze...!...egy kapaszkodni képtelen vízlespalack, egy záróizom gyengült hátizsák, meg aki mindezeket cipelte...ezek mind együtt...!...veszélyes egy triász...!...meg a címadó is igen veszélyes, mindazokkal akik kiengedték az irományt, ill. a hírt ezzel a címmel...be kell vallani, igen "ütős" egy anyag, lám van is reakció aki olvasni, és értelmezni képes az mind ott van a "pálya" mellett...ez egy verbális "tömegverekedés"...
krupps
2024. május 11. 09:07
Mi az a "szerb világleső? Lesi a világot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!