Az USA szembekerült Izraellel, Európának nem osztottak lapot – Nógrádi György a Stratégában

2023. november 14. 17:20

Európának sem az izraeli, sem az ukrajnai háborúra nincs igazán ráhatása, inkább csak nézője a geopolitikai játszmáknak. Az izraeli háború pedig bizonyította az EU számára, hogy az eddigi migrációs politika egy csőd. A Mandiner Stratéga legújabb adásának vendége Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő.

2023. november 14. 17:20
null
Pócza István
Pócza István

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg: 

A műsor podcast formában is meghallgatható:

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 14. 20:35
" Izrael még a magyaroknál is jobban otthon van" ????????? gyzoltan-2 szerint ezt az bizonyitja, hogy ők Felcsúton játszanak, mig a magyar válogatott kénytelen a kies Puskás Stadionban.
Tommaso
2023. november 14. 20:32
"Az USA szembekerült Izraellel, Európának nem osztottak lapot" Miért is osztottak volna? Az USA és Izrael szövetségesek, Európa és Izrael - NEM.
gyzoltan-2
2023. november 14. 20:01
Az USA nem kerülhet szembe Izraellel! Amerikában olyan magas szintű a zsidó beépültség, a kifinomult, preventív hatalomgyakorlás, amely jelenleg kizár bármiféle malőrt... Az elmúlt években a megelőzés érdekében, az egész társadalmat érintő, mélyreható személycserék történtek ennek érdekében! Az USA stabil Izrael oldalán, kiszolgáltatottsága teljesnek mondható... Hasonló helyzetű ország Magyarországon kívül nincs is... Izrael Magyarországon talán még a magyaroknál is jobban otthon van, nem véletlen, hogy a labdarúgó meccsét hazai pályán, Felcsúton rendezi!
950BD1
2023. november 14. 18:34
Mivel a cionisták irányítják az usát, ne hinném hogy bármilyen szembenállás lenne. Teljesen ugyanaz az érdekcsoport.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!