Elfuserált pártalapítás, hiányzó kampánypénzek – ismét gondban Márki-Zay

2022. május 25. 09:00

Gyurcsány felelőssége halványul, a kapitányé erősödik a választási bukta miatt a baloldalon. MZP előremenekülne, de már legszorosabb szövetségesei sem kímélik.

2022. május 25. 09:00
null

***

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Ezúttal a „kapitány” legújabb ötleteivel és konfliktusaival foglalkozunk, rámutatva: lassan már mindenki őt tekinti a baloldali választási kudarc felelősének.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2022. május 25. 15:02
A HELYZET az, hogy ÖSSZEVISSZÁÉK ilyen mértékű vereségéért tényleg MÁRKI-ZAY a felelős! MAGYAR GYÖRGY jól megtematizálta, de az csak az előjáték volt, az azonban vitathatatlan, hogy ama ELŐVÁLASZTÁSSAL indult meg az a meredek lejtmenet!
magyar demokrata
2022. május 25. 11:47
Számolj el öreg! Hogy idióta vagy, azt minden normális magyar ember tudta. De most már tolvaj is vagy! Mint a liberál-bolsevik barátaid.
llnnhegyi
2022. május 25. 11:18
A DK MSZP és Magyar György zugpolitikus önkéntes számláló biztos a hibásak!
Zombi papa
2022. május 25. 10:54
Ezekre a moslék kifejezés kifejezetten méltányos volt. A moslékot legalább a disznók megeszik, de ezt a nem tudom micsodát, ki az az állat (Puzséron kívül), aki megkajolja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!