„Magyarországnak atomfegyver kell” – a Munkáspárt felvonulásán jártunk

2018. május 01. 16:38

Osztályharc, pedofil papok, zsidózás, fideszes és jobbikos ellenforradalmárok, választási csalás, békeharc és atombomba – ilyen volt a Munkáspárt idei május 1-i felvonulása. Videónk.

2018. május 01. 16:38
Czopf Áron
Czopf Áron

A Mandiner stábja ellátogatott a Munkáspárt május elsejei felvonulására, ahol Thürmer Gyulával és a munkáspárt szavazóival beszélgettünk.

Nem retro majálisra érkeztünk, hanem az osztályharc színhelyére – tudtuk meg a helyszínen, ahol a szocializmus jelenéről és múltjáról faggattuk a résztvevőket. A menetben voltak, akik atomfegyvert, voltak akik békét akartak, de azt is megtudtuk, mit gondolnak az épp ezen a napon boldoggá avatott Brenner Jánosról és a kommunizmus bűneiről. 

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2018. május 02. 09:08
A rohadt nacik azok tehetnek mindenrol! Ja, meg a budos zsidok! :)
farkasflori a vizicsoda
2018. május 02. 09:01
orban , thurmer 2 jobarat egyutt szopjak putyin...
valaki más
2018. május 02. 08:47
El tudom képzelni, hogy ez az elmebeteg megélhetési bűnöző mennyire gyűlölheti a népet. Neki minden választás egy dupla tökönrúgás, a parlament egy Kossuth téri épület az elérhetetlen messzeségben. A politizáló közvélemény 80 %-a gyűlöli ezt a kislétszámú bandát, 10 % csak röhög rajtuk. A nem politizáló közvélemény ugyanilyen hányada nem is tud róluk és nem is érdekli. A béka segge alatt -0 a köbön a "jelentőségük." A politikai gárdából Torgyán apu volt a nemzet bohóca, azonban neki 12 évig egy középerős parlamenti pártja volt, kétszer is kormánykoalicíóban.
Akitlosz
2018. május 02. 00:09
Az újságíró megpróbálta volna nevetségessé tenni a riportalanyait, pedig többen jobban látják a dolgokat, mint a mai politikusok többsége. Például az úr a végén, aki nem engedné, hogy a határok átjáróházként üzemeljenek. Igaza van. Egyes politikusok végletesen sarkított hozzáállása vagy inkább rémisztgetése, hogy vasfüggöny vagy schengeni övezet abszolút megalapozatlan és életszerűtlen. Egy normális világban egyik sincsen, hanem normális határellenőrzés van. Szabadon át lehet kelni az országhatárokon. Útlevéllel. ellenőrizve. Nem így mint ma, amikor fogalmuk nincsen az országoknak arról, hogy kik élnek náluk, hogy kik lépik át a határaikat. Ez biztonsági kockázatokat jelent, és az illegális tevékenységeket segíti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!