Gyurcsány: Megacélozna a börtön

2017. szeptember 05. 09:37

Kibírná a börtönt, és onnan még keményebben jönne ki – ezt maga Gyurcsány Ferenc mondta a Hír Tv hétfői műsorában.

2017. szeptember 05. 09:37

Kibírnám, megacélozna a börtön – mondta Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a Hír Tv Egyenesen című műsorában hétfő este.

A kérdés azért merült fel, mert Gyurcsány Ferenc arról beszélt, hogy ő még akár az LMP-vel is megállapodna, mert bár Schiffer András korábban feljelentette őt és majdnem börtönbe került miatta, de ő ezen túl tud lépni és meg tud bocsátani.

Schiffer András 2009-ben tett feljelentést Sukoró-ügyben ismeretlen tettes ellen. A Központi Nyomozó Főügyészség ennek nyomán indított nyomozást, amelynek keretein belül Gyurcsány Ferencet 2011-ben még gyanúsítottként is kihallgatták. A volt miniszterelnököt hivatali visszaélés büntettével gyanúsították. Végül a Gyurcsánnyal szembeni eljárást 2012-ben bizonyítottság hiányában megszüntették

A Sukoró-ügyben egyébként idén született jogerős ítélet. A telekcsere két vádlottját, Tátrai Miklóst és Császy Zsoltot harmadfokon három, illetve két és fél év letöltendő börtönre ítélték. Gyurcsány a műsorban a két elítéltet „kitűnő férfiaknak” nevezte, akiket „igazságtalanul becsuktak”. Majd hozzátette, „ha engem csuknak be, akkor őszintén szólva én onnan még keményebben jövök ki”.

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jebuzita
2017. szeptember 08. 08:41
A börtön az ártatlanokat megtöri, a bűnösöket megacélozza. Hiszen tudják: nem hiába vannak ott.
írmag
2017. szeptember 07. 22:38
Legyen meg a kívánsága, cseréljük ki egy rendes, megtévedt köztörvényessel, abból még lehet ember.
Bond, James Bond
2017. szeptember 07. 01:04
Szeretném már látni Őgyurcsányságát, amint megkeményedve 3-5év után kilép a börtönajtón... :-) Az esti keményedésekről ne is beszéljünk... :-)))
Peter8811
2017. szeptember 06. 14:49
Feri bácsi nem tudom, hogy a nyugdíjadba beszámítanák e az életfogytiglant, majd kérdezd meg Lalyostól ő reformálta a nyugdíjat. lehet együtt fogtok ülni, helybe meg is tudod kérdezni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!