Gajdics: Rogán Antal is magyar ember

2016. december 01. 10:50

Böcskei Balázs helyett ezen a héten Pető Péter ült be az Angard stúdiójába, ahol Toroczkai rendeletéről, Rogán Antalról, illetve a baloldal és a Jobbik nagykoalíciójáról beszélgettek Gajdics Ottóval, Tóth Csabával és Kiszelly Zoltánnal.

2016. december 01. 10:50

Tóth Csaba szerint Toroczkai László kiváló fideszes polgármester lehetne, Gajdics Ottó szerint viszont nem. Pető Péter szerint Toroczkai hasznos lett a Fidesznek, mivel pártjával szembemenő véleményt formált most meg. Tóth Csaba elmondta: lesz konfliktus ebből a Jobbikon belül; Gajdics viszont azt vetette fel, hogy mennyire veszi be vajon a jobbikosok gyomra a cukiságkampányt.

Pető Péter a korrupcióellenesség kapcsán elmondta: lehet véletlen, hogy Tiborcz István pont egy olyan ipari parkban vásárol területet, ahová aztán a kormány miniszterei egy külföldi autógyárat hoznak, de ő nem hiszi, hogy ez így lenne. Kiszelly Zoltán szerint ezek csak „egynapos sajtóhírek”, amiben csak az újságírók bűvölik a szavakat. Gajdics szerint a balliberális oldal mindig abból indul ki, hogy a kormány lop.

Ezután előkerült Rogán Antal helikopterezése. Gajdics Ottó nem értette, miért vannak vérig sértve a baloldali újságírók amiatt, hogy Rogánt még nem csukták le a vádjaik alapján. Pető Péter ezután több Rogán Antallal kapcsolatos hírt  felsorolt – a miniszter találmányával, illetve a letelepedési kötvényekkel kapcsolatban –, amelyeket „nemzeti véletleneknek” keresztelt el. 

Rogán Antal ezekben az ügyekben a magyar embereket képviselte minden esetben?” – kérdezte végül Pető. „Rogán Antal is magyar ember” – felelete végül kisebb szópárbaj után Gajdics. A Magyar Idők főszerkesztője szerint nem bukik az állam a letelepedési kötvényeken, az pedig nem probléma, hogy offshore-cégeknek van kiszervezve az üzlet. Gajdics Ottó szerint a felsoroltak egyébként nem bizonyítják, hogy Rogán Antal nem a magyar emberek érdekét képviselte.

Kiszelly Zoltán elmondta, hogy a letelepedési kötvény nem magyar sajátosság. Pető rámutatott, hogy olyan konstrukció, mint a magyar nem nagyon van – ennek pedig szerinte az a lényege, hogy haszna a köznek nem származik belőle, csak offshore cégek fölözik le a jutalékot. Ez szerinte hazaáruló konstrukció. Kiszelly szerint korábban szükség volt a befektetők pénzére, most pedig már nincs. Tóth Csaba erre annyit kérdezett: „Szerinted Zoli, a konstrukció célja nem az volt, hogy Fidesz-közeli vállalkozók offshore-cégeken keresztül pénzt szerezzenek?” Kiszelly Zoltán elmondta, hogy nem.

 

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolka50.50
2016. december 02. 20:16
Pető egy bunkó troll.
noMores
2016. december 02. 00:17
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA EKKORA KOMMUNISTA SEGGNYALAST!!! Hat milyen szervilis suttyok tartjak eletben a fideszt?!!??! Okadni kell!!
Dr. Venezu Ella
2016. december 01. 22:08
A "személyzeti politika" lesz Orbán veszte.
2016. december 01. 20:47
Az Echo Tv-ben megvalósult a nemzeti csereszabatosság. Bencsik Andrást tökéletesen tudja helyettesíteni Gajdics Ottó. Kiszelly Zoltán pedig csak a szokásost hozza. Ez tényleg jobb, mint egy kabaré!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!