Döbbent arcok a Parlamentben

2016. október 11. 22:09

Rogán Antal helikopterezésének parlamenti vitáján a képviselők metakommunikációjára fókuszál az Index videója.

2016. október 11. 22:09

Lázár János a zavart és elégedett érzelmek között ingadozik, a jobbikos Rig Lajos és a szocialista Kunhalmi Ágnes pedig nagyra nyitja száját megdöbbenésében.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2016. október 12. 10:56
Véletlenül szavazó ágnes, csodálkozik roggán nem véletlenül meggazdagodó feleségén. Egykutyák!
KannibálTatárÚr
2016. október 12. 10:27
"Bangóné Borbély Ildikó Hajdúszoboszló Hajdú-Bihar megye, 05. számú választókörzet MSZP Bangóné Borbély IldikóA civil szférából landolt az MSZP-ben 2003-ban Bangóné Borbély Ildikó, aki Hajdúszoboszlón méretteti meg magát tavasszal. Önéletrajzából kiderül, hogy eddigi civil tevékenysége főleg abban merült ki, hogy különböző díjakat osztogattak különböző embereknek különböző címeken. „Év Polgármestere”, „Év vállalkozója”, „Önzetlenségi díj”(a Nőnap tiszteletére!) valamint a helyi kultúrház kapacitásának kihasználásában jeleskedtek. Ezenkívül sikerként számol be arról, hogy 2008-ban részt vett a Bihar-Sárrét Összefogás Vidékfejlesztési Nonprofit Kft. Tető alá hozásában. Ez az az Uniós pénzosztást szervező cég, ami ellen kevesebb, mint 2 év működés után ügyészségi nyomozás indult hűtlen kezelés miatt és felszámolás alá is került. Bangóné Borbély Ildikó védelmére el kell mondanunk, hogy a cég körüli zűrös ügyekhez túl sok köze nem is lehet, ugyanis szemmel láthatólag még egy ilyen cég irányítójának is alkalmatlannak bizonyult. Ezt a szakértelmet most a parlamentben kívánja kamatoztatni." Parasztnak lenni nem szégyen. De nagypofájú parasztasszonynak igen. Ráadásul még előjogokat élvez, mert állítólag nő, így egy férfi nem mondhat róla igazat.
Korrupt Kornél
2016. október 12. 10:10
kinek a méretét láthatta meg Ágika, hogy így meglepődött? -szanyiét?
pimepime
2016. október 12. 09:55
Quaestorbán a függöny, Arogán az asszony szoknyája mögött bujkál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!