Így zár kampányt az FPÖ

2016. május 20. 17:40

Élőben közvetíti az FPÖ Norbert Hofer elnökjelölti kampányának zárórendezvényét, kövesse Ön is! Kék Duna keringő, Tom Jones Sexbomb-ja, lassítva beszélő moderátor és a bécsi alpolgármester elitellenes szövegei!

2016. május 20. 17:40

Nemcsak az osztrák belpolitika iránt érdeklődőknek érdemes belenézniük a bécsi Viktor Adler téren tartott kampányzáró közvetítésébe: az előbb egy szintis, klasszikus zenei betéttel tarkított, mulatós alapú Udo Jürgens-feldolgozás szólt a színpadon.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2016. május 21. 09:13
Mennyire vicces, hogy a legnagyobb magyar hazafiak állva tapsolnak az FPÖ-nek, csak mert az épp ugyanazon vonal mellett igyekszik hatalomra jutni, mint a magyar elvbarátaik! Egy pillanatig se zavarja őket, hogy Strache például a burgenlandi sikereit a magyarok elleni uszításnak köszönheti... Esetleg a hazai rajongói skandálhatják vele együtt, hogy szarházi magyarok, ki kéne baszni őket az Unióból! Nem? Ilyen az igazi hazafi! Fogyatékos hülyék közt élünk... Amúgy nálunk egy pillanatig se zavarja se a kormányt, se a jobbos lelkesedőket, hogy páriává vált a kormányunk a civilizált világban, hazánkat meg egy elmaradott putriként jegyzik, de az osztrákok nagy része ezzel másképp van. Ők egyszer kipróbálták már, hogy milyen amikor a szélsőjobbot beveszik a koalícióba. Haider (Poénos, hogy sok faszfej imádja, de a nevét se tudja leírni a kinyiffant buznyáknak.) idején a pártja csak kisebbik koalíciós párt lett, de éveken át hülyére szopatta a világ Ausztriát. Nem hiszem, hogy ezt elfelejtették. Persze majd kiderül, az ő döntésük, nincs jogunk beleugatni, de azt hiszem nem szeretnének újra szopóágra kerülni. Jó sok osztrák a mai napig szégyelli azt az epizódot. Hofer az első fordulóban 36%-ot kapott, azaz 64% nem rá szavazott. Nem lenne rossz valami hasonló arány. Persze ez még nem a szövetségi parlament választása, de Ausztriának nagyon nem tenne jót egy FPÖ-s szövetségi elnök. De az ő dolguk, az ő hazájuk.
thymian
2016. május 20. 19:48
Basszus, de jól beszél. Bár nálunk is lenne egy ilyen egyenes elnök, aki a saját népével törődik. Nyíltam megmondta, hogy ttip-et nem fogja megszavazni. Bezzeg a mi kormányunk....
thymian
2016. május 20. 18:57
Az embercsempészek már szervezik az új keleti útvonalat Európába, Magyarországon keresztül. http://www.krone.at/Welt/28_Schleppermafia-Bosse_planen_neuen_Sturm_auf_EU-Geheimdienst-Bericht-Story-511085 Sógoréknak nagy szükségük van egy normális elnökre.
3M..
2016. május 20. 18:25
Európában a nemzeti radikálisok feljövőben. Sok sikert kívánunk az osztrák Jobbiknak! Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!