Összeégették a vállam és kiraboltak − német lány a kölni szilveszterről

2016. január 07. 10:33

A kölni atrocitások egyik áldozata nyilatkozott a BBC-nek: kabátja kapucnijába valaki petárdát dobott, a telefonját pedig ellopták. A nő válla megégett a támadás következtében.

2016. január 07. 10:33

A BBC-nek nyilatkozott a szilveszterkor történt kölni atrocitások egyik áldozata: a nőnek petárdát dobtak a kapucnijába, ami nem robbant fel, viszont égési sérüléseket okozott a vállán. Az eset után vette észre, hogy a telefonját is ellopták. A nő elmondta: a sebek maradandóak. Kölnben az események után az erőszak ellen vonultak fel tüntetők.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hartnesz
2016. január 07. 16:28
"szexuális zaklatás és a rasszizmus ellen"??? Még mindig óriási zavart érzek az elméjükben ezeknek az ifjú padavanoknak!
GV0917
2016. január 07. 15:45
Ha szilveszterkor ők petárdáztak, akkor húsvétkor benzinnel, vagy cc. kénsavval mennek locsolkodni? Egy módszerrel lehet elejét venni: Ha indulás előtt kivesszük a tojásaikat a zacsiból és a kezükbe adjuk......
választópolgár
2016. január 07. 15:15
Annak idején amikor a fejlett, demokratikus, felvilágosult nyugat, ahol már mindennek megvan a kultúrája aminek nálunk még nincsen, Magyarországot támadta a migránshelyzet kezelése, meg a kerítés miatt, elmondtam: ezek a hangok jelentéktelenné, sőt nevetségessé fognak válni, azok a dolgok mellett amik még ezután történni fognak. A megérzésem bejött. Meglett.
tunde04
2016. január 07. 15:00
" Kölnben az események után az erőszak ellen vonultak fel tüntetők." késő bánat... hogy a náci patásorbán országában miért nem történtek ilyen atrocitások szilveszterkor, azt nem is tudom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!