Az USA harmadát megbéníthatja egy hóvihar

2016. január 22. 10:53

Soha nem látott méretű hóvihar csaphat le az USA keleti partjára: öt államban és a fővárosban rendkívüli állapotot hirdettek.

2016. január 22. 10:53

Helyi idő szerint péntek délután érheti el az USA keleti partját az a hóvihar, ami miatt rendkívüli állapotot hirdettek ki öt államban és a fővárosban.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2016. január 23. 18:40
A föld történetében nem volt ritka a hirtelen klímaváltozás, ennél sokkal durvább fokozata. Az emberiség valahogy ezt képtelen felismerni és a buták optimizmusával tekint a jövőbe, pedig nem lenne sok fáradtság másként csinálni dolgainkat. Jobban függetleníteni magunkat a természet kényétől. Egész civilizációnk kitettsége a külterjessége miatt van, ami rendkívül drága építési mód. Komplexebb, kevésbé kitett épületek települések fajlagosan akár a felébe se kerülnének! Fenntartásuk meg a tizedébe sem!
o _ A
2016. január 23. 02:20
Függetlenül attól, hogy rémhírkeltés megy-e, vagy sem, ki a fene lájkolja az ilyen híreket? Akármilyen is az USA külpolitikája, emberek lakják, (ráadásul többségében fehér, keresztyén emberek).
Akitlosz
2016. január 22. 11:52
Még nincsen hóvihar, még nincsen semmi megbénítva, de az újságírók már gyártják a kamu katasztrófa "híreket".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!