MIrkóczki: Vajna vett egy minisztériumot Rogánnak

2015. szeptember 30. 08:20

Az Együtt politikusa, Szelényi Zsuzsanna szerint propagandaminisztériumot diktatúrák szoktak létrehozni, a jobbikos Mirkóczki Ádám szerint pedig Andy Vajna vett minisztériumot Rogánnak.

2015. szeptember 30. 08:20

Szelényi Zsuzsanna, az Együtt politikusa szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda propagandaminisztérium lesz; ilyet pedig „forradalmi alapon álló rezsimek, diktatúrák” szoktak létrehozni, mint Észak-Korea és a Szovjetunió. Szelényi szerint inkább például felelős NAV-elnökre, új egészségügyi államtitkárra és felelős oktatáspolitikára lenne szükség. Utóbbival kapcsolatban elmondta: a magyar gyerekek rosszul teljesítettek a PISA-teszten.

Turi-Kovács Béla fideszes képviselő szerint nem propaganda-minisztérium jön létre: a Miniszterelnökség technikailag készíti elő a kormány munkáját, a Rogán-minisztérium pedig eszmeileg fogja. A képviselő szerint külön minisztériumban kéne foglalkozni az oktatással, egészségüggyel és a kultúrával.

Mirkóczki Ádám jobbikos képviselő szerint Andy Vajna filmbiztos „vett egy minisztériumot konkrétan jóbarátjának, a különböző szolgáltatásokért. A képviselő szerint káros és aggályos, hogy ilyen szintre degradálódott a minisztériumok létrehozása. Ő is felhívta a figyelmet, hogy fontos területeknek hetek óta nincs vezetője, nem is beszélve arról, hogy nincs külön minisztériuma.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Julismama2
2015. szeptember 30. 10:06
Vergődjetek csak nyugodtan....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!