Így tüntetett a szélsőjobb a menekültek ellen

2015. július 10. 22:15

Incze Béla huszonhat éven keresztül nem érezte magát biztonságban a Keleti pályaudvarnál, a pénteki szélsőjobboldali tüntetésen azonban már igen. Ehhez szerinte az kellett, hogy a menekültellenes tüntetők odajöjjenek a Baross térre.

2015. július 10. 22:15

Azt kell elérni, hogy egyáltalán ne is tudjanak bejönni az országba ezek a személyek, mondta Incze Béla HVIM-alelnök a NOL videóján. A szélsőjobbos vezető elmondta: huszonhat éven keresztül nem érezte magát biztonságban a Keleti pályaudvar közelében.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2015. július 11. 23:04
En kerek elnezest, hogy budos nacik lettunk, akiknek ellenseg kell barmi aron:(((( Befogado? Vendegszereto? Tolerans? Empatikus? Becsuletes? Bah, de nem a magyar...
Mindjárt
2015. július 11. 20:05
"Incze Béla huszonhat éven keresztül nem érezte magát biztonságban a Keleti pályaudvarnál, a pénteki szélsőjobboldali tüntetésen azonban már igen." A nemzetiek nem szélsőjobboldaliak de ezt kivéve egyet értek. Incze Bélával. Minden nemzeti rendezvényeken, Jobbik és Magyar Gárda biztonságosan éreztem magam.
Buzi-e vagy?
2015. július 11. 12:43
Világ-panoráma 2015-07-10 Világ-panoráma Drábik János közíró volt a vendég. Vajon véletlen, hogy az idén összpontosul minden csapás Európára? Földrészünk válságban van. Az orosz-ukrán helyzet, a görögországi események, a népvándorlás. Nyakunkon van a Transzatlanti Szabadkereskedelmi Megállapodás elfogadtatása. Európát zsarolni akarják, hogy fogadja el a gyarmatosításnak ezt a legújabb formáját. http://www.echotv.hu/
Buzi-e vagy?
2015. július 11. 12:16
Fakutya Vigyora http://Je suis Csemer Boglárka [Hozzászóló kiszűrése] 2015. július 10. 23:43 Télleg a méltóságos villanyszerelő úr miből él, mióta kipenderült a parlamentből? Talán a méltóságos felcsúti gázszerelő, a cigány mészáros, orbán 8 Milliárdos Stómanja kisegíti néha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!