Robbantottak az ellenzék gyűlésén Törökországban

2015. június 05. 20:35

Két nappal a választások előtt kukába rejtett bombát robbantottak Diyarbakirban, a radikális baloldali és kurd párt, a HDP nagygyűlésén.

2015. június 05. 20:35

Két nappal a parlamenti választások előtt a délkelet-törökországi Diyarbakir főútján kukába rejtett bombát robbantottak a radikális baloldali és kurd párt, a HDP nagygyűlésén. A pártot a jelenlegi elnök, Erdogan nagy ellenfelének tartják.

A helyszínen tartózkodó több tízezres tömegben az első jelentések szerint tízen sérültek meg a robbanás miatt, azonban a helyszínen lévő rohamrendőrség és a megzavarodott tüntetők közötti összecsapásokról is érkeztek hírek.

A robbantás után Selahattin Demirtast, a párt társelnökét ismeretlenek megtámadták az autójában. A társelnök jól van, és nyugalomra intett mindenkit.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. június 07. 16:03
"Robbantottak az ellenzék gyűlésén Törökországban" --- CIA? MOSAD?
Fakutya Vigyora
2015. június 07. 01:39
„tartsák magukat távol provokátorok lehetséges gaztetteitől”. http://www.nyugatijelen.com/kronika/kulfold/isztambulban_rendorok_vonultak_a_taksim_terre.php
Fakutya Vigyora
2015. június 07. 01:35
Újabb próbálkozás a Taksim tér után. Remélem, elkapják és kiherélik a törökök.
Tintamin
2015. június 06. 21:10
Az ország, akik a barátaink, és ügyesen bevezették a királyságot. Orbánnak Erdogan az egyik példaképe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!