Ezért tüntetnek ma este

2014. december 16. 10:44

Nincs Hova Hátrálni: szegénység, kilátástalanság, leépülő oktatás – ezért tüntetnek kedd este a József nádor téren.

2014. december 16. 10:44

Az internetadó elleni tüntetések helyszínén, az NGM-nél lesz kedd este hatkor tüntetés Nincs Hova Hátrálnunk címmel. A tüntetésen tizenegyen szólalnak fel. A megmozdulást az elmúlt hetek tüntetéseinek szervezői közösen szervezik, húsz másik városban is lesz megmozdulás. A József nádor térről a tömeg átvonul a NAV-székházhoz, majd az Alkotmány utcába. A szervezők adománygyűjtést is szerveznek rászoruló gyermekek és szegénységben élő családok számára: egy cipősdoboznyi játékot, ruhát, tartós élelmiszert szívesen látnak a résztvevőktől.

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2014. december 17. 08:56
dögöljetek meg zsidó köcsögök.. az összes buzi vagy leszbikus aki ebben a filmben megszólal..
1120
2014. december 17. 00:40
"...szegénység, kilátástalanság, leépülő oktatás – ezért tüntetnek kedd este a József nádor téren." Lófaszt ezért. Azért, mert most került a térség napirendre az amerikai politikacsinálók boszorkánykonyhájában. Egysejtűek... :)
1120
2014. december 17. 00:38
"Nincs Hova Hátrálni" Akkor ne egy fal előtt beszélj, vaze...
Julismama2
2014. december 16. 18:59
Gergely Oláh Kérünk Benneteket, hogy aki teheti, pénztárcájához mérten hozzon adományt, hogy a következő eseményt is meg tudjuk szervezni! Ezer Forint nem sok Neked, de rengeteget számít egy új világ kezdetéhez! Mi ezért harcolunk! Adománygyűjtő aktivistáinkat megtalálod a tüntetésen! Köszönjük támogatásod! Na ezzel van tele a mai tünti fb oldala...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!