Kósa: Egyik uniós biztos gázabb, mint a másik

2014. május 31. 13:07

Elég volt abból, hogy jófej a biztos, de közben Európa gajra megy, fogalmazott Kósa Lajos a Hír TV-ben. A fideszes politikus szerint pártja továbbra sem támogatja Jean-Claude Junckert, hiába állt ki mellette egyértelműen Angela Merkel.

2014. május 31. 13:07

Kósa Lajos a Hír TV P8 című műsorában azt mondta: az Európai Bizottság élére karakteres politikus kell, aki az összes európait megtudja szólítani. Hozzátette: ha Európában nem lenne érték- és gazdasági válság, akkor Jean-Claude Juncker is eltudná vezetni az uniót, de most nem ez a helyzet. Juncker mellett nemrég egyébként Angela Merkel is kiállt.

„Ha mindenki kussol, meg nézzük egymást, azt gondoljuk, hogy: úristen, ezt a jóembert – aki lehet, hogy tényleg jó ember, de – ki a bánat tette a nyakunkra? Egyébként mindig ez van, nézzük ezeket az európai biztosokat, hát egyik nagyobb gáz, mint a másik. Azért volt ebbe tapasztalatunk, nem? Neelie Kroestól kezdve lefele-felfele, Olli Rehnen át... és akkor egy európai pénzügyi biztos majd három év múlva azt találja mondani, hogy »bocsi, nem volt igazam«. Hát nagyon jó fej, közben meg Európa gajra megy. Elég volt ebből. Pont azt akarjuk mondani, hogy nem lehet az Európai Unióról komolyan véve beszélni, ha mindenki sumákol” – mondta Kósa Lajos a Hír TV-ben.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RAMBO
2014. június 01. 10:48
Olyan karakteres, mint Viktor?
Catullus
2014. június 01. 09:31
Alaptörvénybe kéne foglalni, hogy minden fideszesnek kötelező a sárga nyakkendő, nőknek a sárga sál. Akkor legalább mindenki tudja, hogy kivel áll szemben.
Senior
2014. június 01. 09:22
Te Lala, a bajnokavatón kipicsázták a Lokit. Már egy laza bundát sem tudsz összehozni. No mindegy, az elő-elő-elő selejtezőn az izlandi fókák kapásból helyreteszik a Kondást és kondát.
vakhangya3
2014. május 31. 20:44
Hát Laller téged tegnap látva az M1 műsorában.....ha nálad van gázosabb a fideszben az MTK elnök......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!