Nem fizetett végkielégítést Gyurcsány egyik érdekeltsége

2014. március 09. 08:56

Összesen 3 millió forint jogos végkielégítéssel tartozik a mosonmagyaróvári Motim-Kádkő Zrt. négy dolgozójának. A munkaügyi pert már tavaly megnyerték a Gyurcsány Ferenc érdekeltségébe tartozó cég ellen, ám a pénzre azóta is várniuk kell.

2014. március 09. 08:56

A Hír TV híradójából kiderül: a Motim-Kádkő Zrt. még 2009-ben bocsátott el hat dolgozót, akik nem írták alá a módosított munkaszerződésüket. A dolgozók bíróságra vitték az ügyet, a munkaügyi pert megnyerték. Négy dolgozó lemondott volna a megítélt pénzről, ha visszakapja állását, azonban ez nem történt meg, a pénzt pedig azóta várják.

„A győri munkaügyi bíróság jogerős döntése alapján a járásbíróság elrendelte a végrehajtást. Ez azt jelenti, hogy végrehajtási lapokat állított ki, és azt megküldte az eljárásra illetékes önálló bírósági végrehajtónak. A végrehajtásban négy felperes nyújtott be végrehajtási kérelmet, az ő követelésük három millió forint” – mondta Máté Kinga, a Győri Törvényszék sajtószóvivője a Hír TV kamerájának az ügyben.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2014. március 10. 01:46
Mit is várnak a dolgozók egy olyan cégvezetőtől amelyik folyamatosan hazudik, szakdolgozatát eltünteti ,no meg a csusi körül folyó ügyekben nyakig benne van ,meg a maffia perek helyszínén mindig megjelenik ,személye el némítja a tanúkat. Szépem kirajzolódik az mszp vetők körül az ábra nyakig a bűncselekményekben és ezek akarnak kormányra kerülni,ugyan már a magyar nép nem hülyült meg ,8 év tanulság jusson eszébe mindenkinek..és még a mocsár mélyén mi lehet.Simon pénztitoklásán takargatták egymást ,de a csusi az rájuk húzta vizes lepedőt.
gudmen
2014. március 10. 00:28
ezek a hirek csak arra jok, hogy megosszák a népeket...gazember mindkettö ezt tudjuk...attol ne legyen már ornán jo fej, hogy egy senkiházi köztörvényes az ellenfele..nem azt mondom, hogy abraham lincolnhoz mérje magát..de izlandon vagy dániában egy ilyen kaliberü ember mint viktor nem sok kenyeret enne meg m.elnökként..
6qwasyx
2014. március 09. 21:02
A fidesz a rokkantaktól vonta meg a rokkant-nyugdíjat, korkedvezményes nyugdíjasoktól, a nyugdíjat, munkavállalóktól a szervezkedési jogot. Tovább is van, mondjam még?
várúr
2014. március 09. 19:58
Íme Furcsány, a nép barátja. Hát még ha az ellensége lenne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!