Így szel kenyeret az FKGP elnöke

2014. március 12. 16:44

Itt a Klapka György által menedzselt FKGP-kampány újabb kisfilmje.

2014. március 12. 16:44

Az FKGP legújabb kampányfilmjében családja körében szeli fel az ünnepi kenyeret az FKGP bemikrofonozott elnöke, Hegedűs Péter.

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pellei
2014. március 17. 18:21
Az úgynevezett név tolvaj kisgazdapártban egyrészt féltucatnyi ember sincs, es még azok is lepni szék, például az elnökük ( horkovits) IV. Béla leszármazottjának tartja magàt:) szánalmas. Ráadásul törvénytelenül használják egy történelmi párt nevét. Az Fkgp-re nagy szükség van, ott a helyük az Orszàggyűlésben!!!
Kiddush Hashem
2014. március 13. 18:33
014. március 3., hétfő 00:39 A Kisgazdapárt közleménye Budapest, 2014. március 3., hétfő (OS) - A Független Kisgazdapárt elnökének legutóbbi közleménye a bulvársajtó szintjére süllyesztette azt a legitimációs és jogi vitát, ami az FKGP és Kisgazdapárt között alakult ki. A Független Kisgazdapárt elnökének legutóbbi közleménye a bulvársajtó szintjére süllyesztette azt a legitimációs és jogi vitát, ami az FKGP és Kisgazdapárt között alakult ki. A tények: A Kisgazdapártot törvényesen azok a régi kisgazdák hozták létre 2009-ben Cseh Sándor vezetésével, akik nem fogadták el Hegedüs Péter azon törekvését, hogy állandó agóniába tartsa a nagy múltú pártot. – Az FKGP elmúlt két országgyűlési és önkormányzati választási eredménye igazolja véleményünk jogosságát. - A pártból kiszorított kisgazdák több ízben próbálták legitim módon eltávolítani Hegedüs Pétert, de a magyar jogszolgáltatás igazsághézagai lehetővé tették, hogy alapszabályi trükközéssel megakadályozzák a tagság tisztújító kezdeményezéseit. A mai napig is több bírósági per van folyamatban Hegedüs Péter ellen, ami a pártszékház eladásból származó 1,2 milliárd forint eltűnését firtatja, illetve tagsági viszonyának és megválasztásának törvényességét vitatja. Elgondolkodtató, hogy a munkásőr és MSZMP-s múltú Hegedüs Péter azután tartotta az újjászerveződő Kisgazdapártot ránézve veszélyesnek, amikor 2012 közepén Dr. Horkovics Kováts János vette át a vezetést Cseh Sándortól. Kisgazdapárt sajtóosztálya Kiadó: Kisgazdapárt
Ebedli
2014. március 13. 10:41
Ez nagyon gyenge lett...nem egy újfajta videó...elég gáz, régies, cinkes... Ez a kisgazda párt már nem fog megújulni...:/
ortyín
2014. március 13. 07:34
Pontosabban a maceszt, drága főrabbi úr!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!