Elbúcsúztatták Jancsót

2014. február 23. 15:54

Jancsó Miklós temetésén szombaton Tarr Béla mondott beszédet. Darren Aronofsky és Francis Ford Coppola rendezők levélben búcsúztak el a magyar legendától.

2014. február 23. 15:54

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gereb6
2014. február 24. 13:50
Az itthonmaradottaknak egy ismeretlen népdal: "Az urak ott fenn azt hiszik, hogy mindig minden így marad, de tévednek ők egy kicsit, ha a föld alóluk elszalad. Majd elindul az ár, felkél a proletár, zúgjon a fergeteg, zúgjon a harc, mindig bennetek, hogyha győzni akarsz." Miklós
Senki Alfonz
2014. február 24. 11:46
Fényévnyi távolsággal jobb rendező, mint például a most divatos Kamondi Zoltán, aki csak zsidóságából, apjából él és Enikő alá csavargat. Miki bácsi agya még melléktermésként óriási bölcsességeket is termelt a művészete mellett! Gyulával most odaátról kiröhögnek minket és igazuk van!!!
fradi44
2014. február 24. 07:37
A Fényes szelek a legnagyobb hazugság.
dicey
2014. február 23. 23:22
Nem bzmg. A mandiner pitbulljainak ilyenkor sincs egy emberi szava, de ha erre nem telik, hát legalább maradnának csendben. Nem,ők nem tehetik meg, hogy ne okádják tele ezt a posztot is. Egyik másik idióta ezt tetézi a teljesitmény látványos fikázásával. Nem, nem azt várom el, hogy szeressétek Jancsó filmjeit. De azért lássuk be, hogy ha Coppola meg Tarantino számon tartotta ezt az embert, akkor - a teljesitménye szempontjából - olyan kurva mindegy hogy Gipsz Jakab mandiner-kommentelő mit gondol róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!