Vadai: Ez nem arról szól, hogy Balogh fideszes

2013. november 06. 10:49

Maga a nőkkel kapcsolatos viselkedés tragédia az országgyűlésben – mondta Vadai Ágnes, a DK politikusa.

2013. november 06. 10:49

Vadai Ágnes elmondta, hogy keddi monoklis demonstrációjukkal a fideszes honatyákat akarták felszólítani: legyenek igazi férfiak, és vessék ki maguk közül a bevallottan nőverő Balogh Józsefet. A DK politikusa szerint a Fidesz akkor járt volna el a leghelyesebben, ha ezt az embert kipenderíti a pártból.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korn
2013. november 07. 08:51
Ez a "nő" a mai magyar politika legalja. Minden tulajdonságot egyesít ami egy emberben taszító. Ferenc legalább vicces (néha).
bornemiszabela
2013. november 07. 08:41
mennyivel higgadtabb volt Vadai, amig a szökött férj kefélgette és nem Gyurcsány.
ballada
2013. november 07. 02:05
Vadai hat nyelven hazudozik ,mert az mszp-k közül egy se mond igazat.
ballada
2013. november 07. 01:49
VADAI ELVTÁRSNŐ MIÉRT HALLGATSZ EZEKRŐL AZ ESETEKRŐL,JAHH NÁLATOK ASSZONY VERÉS DICSŐSÉG. Demszky és Wekler után újabb ballib f.....l derült ki, hogy brutálisan veri a feleségét. Feljelentette Erdőkövesd szocialista polgármesterét a saját felesége, akinek látleletei vannak arról, hogy a férfi többször is brutálisan bántalmazta. Feljelentette Földi Gyulát, Erdőkövesd szocialista polgármesterét a saját felesége, akinek látleletei vannak arról, hogy a férfi többször is brutálisan bántalmazta Kékesi Szocialista Tibor: "Én megmondom, hogy mit kell csinálni!" Brutálisan megverte szomszédnőjét egy MSZP-s képviselő A nőket bántalmazó Kékesiről, és Magda Sándorról a Parlamentben Magda Sándor ádventi ünnepség után emelt kezet egy tanárnőre Kékesi bunkó parasztnak nevezte szomszédnőjét Wekler Ferenc többször brutálisan agyba-főbe verte a feleségét .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!