Országjárásáról vall Vona

2013. november 27. 09:56

A Jobbik elnöke szerint az a baj, hogy a politikusok gyakran elszakadnak a mindennapi élettől. Ő ezt szeretné megelőzni.

2013. november 27. 09:56

Vona Gábor nem tagadja, hogy „álruhás országjárása” a kampány része, azonban a választások után is folytatni tervezi az akcióját. Mint elmondta, az sincs kizárva, hogy ebben a „jellemfejlődésben” majd a többi jobbikos jelölt is részt vesz. 

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zernebock
2013. november 28. 22:51
Érdemes ezt is elolvasni. Nem hülye ez a gyerek, szerintem. http://mandiner.hu/cikk/20130530_vona_gabor_a_lomonoszov_egyetemen_tartott_eloadasom_szovege
Fény999
2013. november 28. 21:54
Vonának nem kéne a gyűlöletével, iszlám szeretetével kampányolni, mert ez csak rombolást hoz. Nincs szüksége Magyarországnak ilyen emberekre, mint ő! Elég volt a gyűlöletkeltésből!
karika01
2013. november 28. 11:00
Remélem, hogy azt valóban csak viccnek szánta, hogy ő alkalmas politikai vezető lenne.. Nagyon régóta tudjuk, hogy Vona a mosakodás és a fényesítés nagymestere, volt ideje gyakorolni bőven ezt a mesterséget, és itt is ennek egy "kitűnő" példáját láthattuk! Azonban a valóság sokkal árnyaltabb és csúnyább! Nem véletlen, hogy a legtöbb radikális is elzárkózik tőlük Európában, nemhogy a mérsékeltebb erők, mert ők is pontosan tudják, jól látják, hogy mik a Jobbik valódi céljai, mit képviselnek akár kimondva, akár kimondatlanul, és ebből még ők sem kérnek! És ha már itt tartunk, ebből Magyarország sem kér!
thymian
2013. november 27. 22:34
Miskolcon az általános iskolákba költöztet be a KLIK börtönviselt felnőtteket. Mert ez a Fidesz. http://www.eszakhirnok.com/component/content/article/38-roevidenbal/34391-badany-verlazitonak-nevezte-hogy-a-kormanypart-egy-iskolaba-kenyszeritene-a-10-eves-negyedikest-azzal-az-adott-esetben-boertoenviselt-20-eves-felnttel-aki-feltetelezhet-szocialis-mentalis-igenytelensegebl-adodoan-aztan-terrorizalhatja-a-kisiskolasokat.html#axzz2lsppVQQt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!