Balogh védője megerősítette, hogy védence beismerte a nőverést

2013. november 08. 13:26

Sándor László, a politikus ügyvédje elmondta: Balogh József beismerte az élettársa sérelmére elkövetett súlyos testi sértést.

2013. november 08. 13:26

Balogh József ügyében súlyos testi sértés gyanúja miatt nyomoz a Központi Nyomozó Főügyészség. A politikus megalapozottan gyanúsítható élettársának bántalmazásával, amit ráadásul ittas állapotban követett el. Az ügyvéd szerint egy bagatell vita volt az ok. 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2013. november 08. 20:35
"A politikus megalapozottan gyanúsítható élettársának bántalmazásával, amit ráadásul ittas állapotban követett el." Sőtmégmitöbb azóta is folyamatosan hazudik az ügyről. Igazi képviselőnek és polgármesternek való arc.
tetigi
2013. november 08. 18:26
Amint azt írtam itt már egyszer: nem mintha ez mentené Baloghot, de Terike is megéri a pénzét, ha (az eset után!) hajlandó volt férjhez menni hozzá. De: van az a pénz...
Monkey4you
2013. november 08. 16:54
Hát én sosem foglalkoznék egy olyan nővel, akit Terikének hívnak...itt baszta el Balogh is!!!
Rike
2013. november 08. 16:39
Amivel nem számoltok. A magyar vidéken tök normális hogy szájonvágnak egy asszonyt ha kell, Ha úgy gondolják. Orbán hónapok óta tudja mi is az igazság. Kidobhatta volna a pasit a pártjából, mert van egy rakás aláírt papír ilyen esetekre. De Orbánt ez nem zavarta,kvadrál a meggyőződésével: Asszony verve jó, és ez egy tökös magyar gyerek (nem kun, a kunok az ilyet leköpik)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!