Magyar huligánok és román csendőrök összecsapása Bukarestben

2013. szeptember 06. 19:46

A román DigiSport videója a magyar szurkolók bukaresti megérkezéséről, a pályaudvaron és a belvárosban történt összecsapásokról.

2013. szeptember 06. 19:46

A Bukarest óvárosán végigvonuló szurkolók több alkalommal is összetűzésbe keveredtek az őket kísérő román csendőrökkel. 

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Toportyán tiszteletes
2013. szeptember 09. 09:33
Takony viktorbán hazudott 1 vastagot,nem ment el a meccsre,de a lánya polgári esküvőjére sem!Milyen állatfaj az ilyen?!
Zokni
2013. szeptember 09. 09:06
Csak focibarátoknak! A nagy szomorúságra van egy vidámságom is, ha még nem látták, akkor egy jót lehet röhögni:http://www.youtube.com/watch?v=XVi-2PgB7WI
magnamater
2013. szeptember 07. 13:49
Én olyan őrjöngő, gyűlölködő üvöltést még nem hallottam,mint mint amivel a románok fogadták a mérkőzés kezdetén a magyarokat. Biztos vagyok benne, a román csendőrség támadott, nem a magyarok.
USsange
2013. szeptember 07. 07:51
"A román hírtelevíziók élő közvetítéséből az látszott, hogy Magyarország feliratú, egyforma fekete pólóba öltözött férfiak dulakodnak az őket gumibotozó román csendőrökkel. A városnegyed utcáin, ahol sok söröző van, a drukkerek székeket dobáltak, a csendőrség könnygázt vetett be ellenük." Mondom, hogy itt egy cél van, Magyarország lejáratása. A félreértések elkerülése végett egyenpólóba öltöznek és magukra írják, hogy "Magyarország". Az egyszerű román állampolgár meg levonja a következtetést, hogy mekkora csürhe népség ez a magyar. Remélem fog működni a nemrég hozott focihuligánok elleni törvény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!