Gyurcsánynak mindegy, hogy Mesterházy, vagy Bajnai

2013. május 10. 08:53

A DK vezetője bármelyikük miniszterelnök-jelöltségét támogatná. Gyurcsány Ferenc azt tartja legfontosabb feladatának, hogy tartsa a lelket az emberekben, és elmondja nekik, hogy övék az ország.

2013. május 10. 08:53

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2013. május 11. 09:55
Túl átlátszó ez az egész Gyurcsány-Apró-KGB cég. Azt hittem, jobban értenek hozzá. De hát már sem Apró elvtárs, sem a KGB nem a régi. Bááár! Lehet hogy ez az agyament Gyurcsány a csodafegyver?
preludio11
2013. május 10. 21:35
Feri valójában egy egyszemélyes sziámiiker. Cigány is,buza is,zsidó is,cucialista is,meg egy kicsit milliárdos is,féleszű is,meg teljesen hülye is. Kommunista is,kapitalista is,demokrata is,meg diktátor is. Közgazdász is,meg szőlész-borász tanár is,meg tán vadakat terelő juhász is. A magyar rendszerváltás állatorvosi lóva. Kár,hogy nem az ókóri bölcs görögök között született,ott a valódi értékén kezelték volna. Lehajították volna a Taigetoszról,még korábban, mielőtt hazavágta volna őket teljesen. Ebből is látszik,hogy az antik időkben bölcsebbek voltak az emberek.
leech
2013. május 10. 17:32
Tartsd a lelket az emberekben : és oszd szét a tőlük lopott vagyonodat ripacs ! Nem pofázni kell , cselekedni !
Soma
2013. május 10. 17:27
"elmondja nekik, hogy övék az ország. " --- Mindig van új a nap alatt! :-)) Kádár is ezt énekeltette az MSZMP-sekkel! Amúgy meg már Öszödön ezt is elmondta! Az "kurva" ország, ugye, na, az a tiétek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!