Navracsics: A rendszer soha nem lesz tökéletes

2013. január 26. 12:18

Sokkal fegyelmezettebb, egyértelműbb és tisztább a jelenlegi közigazgatás, mint a korábbi - mondta Navracsics Tibor, megjegyezve: soha nem lesz tökéletes a rendszer, hiszen az túl nagy és összetett. Hozzátette: természetesen azért az a cél, hogy mindenki elégedett legyen.

2013. január 26. 12:18

Navracsics Tibor a közigazgatási dolgozók munkájával kapcsolatban azt is elmondta: a jelenlegivel ellentétben korábbi kormányoknak nem volt lehetőségük a közvetlen beavatkozásra, ami a korrupcióra is nagyobb lehetőséget adott.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2013. január 28. 10:03
Navracsics valaha gondolkodó lény volt. Sőt, rá is játszott az emberarcú fideszes szerepére. Az elemzők pedig, akik korábban kollégái voltak, vagy diákjai, esetleg tagtársai valamilyen gittegyletben, mértéktartó, intelligens kultúremberként ábrázolták őt, és csak azt nem voltak hajlandóak észrevenni, ami orruk előtt zajlott, hogy Orbán nagyúr már akkor harci droidot faragott belőle, mikor beküldte méltó társával, Semjén Zsolttal tartani a frontot a vörös veszedelemmel szemben, amíg ő a büfében múlatta az időt, vagy dekázgatott a frakcióirodán. Az elemzői belterj így fedte el a valódi képet, melyet mindenki láthatott, ha bekapcsolta a tévét: Navracsics kellék nem visszafogottan érvel, hanem fröcsög, s mondanivalója tartalmilag semmiben nem különbözik Szijjártó Péterétől. Navracsics négy kemény év alatt bizonyította alkalmasságát, teljesítette az elvárt szintet, amelyet jó fideszes hűbéri szokás szerint a felcsúti magánrezidencián ellenőriznek. Kiváló alapanyagból tökéletes végeredmény született. Karaktere nincs. Véleménye nincs. Súlya nincs. Becsülete nincs. Jutalmul kinevezték lábtörlőnek.
balint60
2013. január 27. 16:40
a NER-ről nem csak az állapítható meg, hogy sosem lesz tökéletes, hanem az is, hogy racionális gazdasági alap nélkül "tankönyvszerűen" működésképtelen is.
HSL
2013. január 26. 18:17
közgépigazgatás
Blasio23
2013. január 26. 17:50
Nem is a balliberális oldal kezdte a kampányt, hanem a fidesz a CÖF plakátolással, buszreklámokkal. Hihetetlen, hogy tudnak szemrebbenés nélkül hazudni :) Semmivel sem vagytok jobban Ferkónál fiúk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!