Verebes: A politikus legyen művelt, ne ilyen büdös bunkó!

2012. november 01. 10:51

A színész-rendező szerint 2014-ben alkotmányozó nemzetgyűlésre lenne szükség – a Fidesszel együtt.

2012. november 01. 10:51
Verebes István a NOL Presszónak elmondta, szerinte Alföldi Róbert habitusa, filozófiája nem összeegyeztethető a Nemzeti Színházzal. A színész-rendező ezzel együtt Alföldit korosztálya legnagyobb képességű „színházkreátorának” tartja. Verebes úgy véli, egy Nemzeti Színháznak nem szabadna aktuálpolitikai üzenetekkel élnie. Ha Alföldit kirakják, én leszek a legnagyobb prókátora, és aljasságnak fogom tartani – tette hozzá.
 
Egy országgyűlési képviselőnek műveltnek kellene lennie, nem olyan büdös bunkónak, mint amilyenek ezek. El kéne olvasnia néha egy könyvet, elmennie egyszer-egyszer egy koncertre. Minden oldalról borzasztóan műveletlenek. Megtanulnak beszélni, fogalmazni, de nincs kreativitás a gondolkodásukban – mondta rendező.
 
Verebes kétkedik abban, lesz-e ütőképes baloldali párt. Szerinte 2014-ben alkotmányozó nemzetgyűlést kellene összehívni a Fidesszel együtt, ami helyreállítaná mindazt, amit elrontottak az elmúlt húsz, illetve két évben. A Fidesznek még lehet négy éve, de ha nem teszi takarékra magát, Európa megfojtja – fogalmazott.

Összesen 216 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2012. november 02. 07:59
büdöset lehel a selejtes maceszgombóc, nincs már elég lé a háznál ugye?????
kuzmics
2012. november 01. 23:32
Szörnyű ez a kékharisnya riporternő! Ahogy veti a trendi haját, ahogy pózol! Szörnyű!
kisalex
2012. november 01. 22:34
de tényleg. meg kellene határozni, kit tekinthetünk bunkónak. igazából csak egy bunkó tudná meghatározni, aki ilyen önminősítéssel vall önmagáról. a mai politikusok mire érnek rá, azon kivül, hogy törvénytervezeteket, politikai és pártstratégiákat gyártanak majd ezt itt is, ott, önmagukat sokszor ismételve, el is elmondják?
1120
2012. november 01. 22:30
1. állítás: "Alföldi Róbert habitusa, filozófiája nem összeegyeztethető a Nemzeti Színházzal." 2. állítás: "Ha Alföldit kirakják, én leszek a legnagyobb prókátora, és aljasságnak fogom tartani." Mindkét állítás ugyanattól az embertől származik, aki még ezt is mondta (a képviselőkről): "Megtanulnak beszélni, fogalmazni, de nincs kreativitás a gondolkodásukban." Lehet...de legalább egy felszólaláson belül nem állítanak két, egymással teljesen ellentétes dolgot, mert annyira azért mégsem büdös bunkók - ellentétben veled. (Az "alkotmányozó nemzetgyűlés" ötletét is csak a politika világában teljesen járatlan büdös bunkók szokták felemlegetni... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!