Gyurcsány még nem tudja, hogy bírja majd ki

2012. szeptember 10. 08:20

Akik kételkednek, azok jöjjenek, és csinálják velünk együtt. Van elég hely sátrat verni – mondta a volt miniszterelnök.

2012. szeptember 10. 08:20

Miután a helyzet drámai, drámai gesztusokat kíván – fogalmazott az egyhetes az éhségsztrájkba kezdő volt miniszterelnök vasárnap este a Kossuth téren.

Éhségsztrájkba kezdünk a választói regisztráció ellen, de leginkább az ellen, hogy a regisztráció lehetetlenné teszi, hogy elzavarjuk azt a kormányt, amelyik tönkre teszi az országot – mondta Gyurcsány Ferenc.

A Demokratikus Koalíció elnöke közölte: amit csinálunk, az nem játék. Akik kételkednek, azok jöjjenek, és csinálják velünk együtt. Van elég hely sátrat verni.

Fel kell hívni valahogyan Magyarország figyelmét, hogy veszélyben vannak a szabad választások – mondta Molnár Csaba, a DK ügyvezető alelnöke.

Van bennem nem is kevés izgalom, hogyan fogom bírni ezt kedd-szerda magasságában – osztotta meg kételyeit a Hír24-gyel a volt miniszterelnök.

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2012. szeptember 11. 08:17
Az orvosi csapatban van elmetani szakértő is?
Peter8811
2012. szeptember 11. 06:23
Ilyenkor illene meghívni a baloldal összes vezetőjét és a partizán szövetséget, üres bográcsozásra. Olcsó Bokros menű lenne az ebéd. Elvtársak. csak egy-két hetet kell kibírni aztán jobb lesz, nektek is meg nekünk is!
Mitya Ivanov
2012. szeptember 10. 22:43
Feri tarts ki a végsőkig NO PASARAN!!!!!!!!négy!!44444444
oskar
2012. szeptember 10. 20:13
Szerintem most is hazudik. Biztosan visz neki az asszony valami kaját. De lehet tüntetni!!! Lehet. Majd hazamennek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!