A halálbüntetés mellett demonstráltak Bándy Kata temetése napján

2012. július 24. 08:11

„Igenis van cigánybűnözés!” – skandálták a Hatvannégy Vármegye egyenruhás, fáklyás felvonulói.

2012. július 24. 08:11
„A romló közbiztonság és a cigánybűnözés elleni, a halálbüntetés visszaállításáért rendezett” felvonulás attrocitások nélkül ért véget este fél tíz körül – írja a Pécsi Újság. A lap a tüntetők számát kezdetben négy-ötszázra, később nyolcszázra becsülte. Ellentüntetők is voltak, mintegy negyvenen-ötvenen, a rendőrség azonban elzárta egymástól a két demonstráció közönségét.
 
A tüntetők a két hete meggyilkolt pszichológus által az utolsó éjszakáján megtett útvonalat járták végig egészen a tetthelyig, ahol a szervező beszéde után főhajtással, majd a Himnusz eléneklésével ért véget a rendezvény.
 
A menetben megjelentek a Jobbik szimpatizánsai, köztük Németh Zsolt pécsi országgyűlési képviselő, valamint a a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai is.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LILÁS
2012. július 25. 07:58
azért kiváncsi lennék h a tüntetök közül melyik lenne az ítélet végrehajtó??olyan könnyen beszélnek a halálról!melyik szúrná le egy késsel pénteket??ha megmerné egy is tenni mennyivel lenne különbb péntek gyilkostol??vagy a nagy "hősök" rábiznák a hóhérra?ez lenne ám az igazi hős cselekedet!
Hajdú Sógor
2012. július 25. 01:16
Undoritó.
Himalája
2012. július 24. 23:13
"A halálbüntetés mellett demonstráltak." Mi a francnak demonstrálnak a halálbüntetés mellett. Aki úgy gondolja, hogy valaki megérdemli a halált, akkor azt ölje meg. Miért olyan beszari valaki, hogy kollektívan az államon keresztül akarja a bűnösök halálát. Ha az a meggyőződése, hogy halált érdemel, menjen, és végezze ki személyesen. Kést, kötelet lehet venni Tescóban. Ha valaki nagyon akarja, pisztolyhoz, vadászpuskához is hozájuthat. Egyszerű, minek komplikálni.
Trükkök Százai...
2012. július 24. 20:57
Szép kis társaság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!