Gyurcsány harcias városligeti beszéde, a bevonulástól a kivonulásig

2012. május 02. 09:49

A Demokratikus Koalíció szimpatizánsai a Hír TV munkatársait kevésbé tolerálták, a kemény beszédet mondó Gyurcsány Ferencet viszont kitörő örömmel fogadták.

2012. május 02. 09:49

A volt miniszterelnök megjelenése előtt többen is zaklatták a Hír TV helyszínen dolgozó stábját. A hatalmas ováció közepette bevonuló Gyurcsány Ferenc keményen ostorozta, többek között bűnszövetkezetnek is nevezte Orbán Viktort és kormányát, akik semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, hogy eltávolítsák ellenfeleiket. A beszédet követően Gyurcsány távozott is a Demokratikus Koalíció majálisáról, csak futtában válaszolt a sajtó egy-egy kérdésére, többek között azt állítva, hogy a Rozs-család hazudik.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szedlacsek
2012. május 02. 16:12
Segítsenek! Én botor végighallgattam (ennél szánalmasabb, az utolsó szó jogán előadottakat régen hallottam), de 9:28-nál mond valamit: "A balatoni éjszakában jól ismert fiú" Ez ki? A volt sógorát próbálja hiteltelínetni, karakterrombolni, aki 4 évvel korábban megírt egy az övével azonos című dolgozatot? Azért a hála - látom - nem gyurcsányi kategória.
pepe79
2012. május 02. 12:32
Szánalmas...
Vizigót
2012. május 02. 12:23
"...És támad akkor olyan sötét, Amiben az élők kezét Többet nem találod, És ami elér, azt ütöd-vágod....
drieno
2012. május 02. 10:50
fletó örök, politikai értelemben legalábbis halhatatlan, legalábbis saját maga szerint van itt pár bibi, böszme elvtárs a gondolatmenetben, amire a védelmet alapozni tetszik óva intenék, hogy olyan szellemóriásoktól kérjen jogi tanácsot, mint a molnár elvtárs, aki a frakció ügyben, lássuk be, csúnyán beégett, egy idősebb bölcsész simán lealázta, persze, behozhatatlan előnye volt, olvasta ugyanis a házszabályt na de lényegre az egy erős logikai ugrás, hogy mekkora a valószínűsége, hogy megtalálják x sok ezer közül pont ezt a kettőt azért ahhoz nem kell akkora szerencse, hogy a 84-es technika szakos hallgatók szakdolgozatait keressék, ha egy 84-ben végzett technika szakos hallgató szakdolgozatát keresik ugye, a böszméét nem találták, csak szerepelt a jegyzékben a könyvtárban, mint a 84-es évben leadott munka a könyvtár katalóguson pedig még egy technika szakos hallgatónak is el kéne tudni igazodni, bármilyen hihetetlen, lehet témakör szerint is keresni, még a kartonos rendszerben is - nyilván nem járt ilyesminek a környékén sem, pedig lehet, nem ártott volna, mert akkor nem mondott volna ekkora baromságokat, kis szerencsével pár perc alatt megtalálhatóak a témakörben készített munkák, címmel, szerzővel, a nyilvántartások, látszik rendben vannak, mert a hírtv-sek is hipp-hopp megtalálták a sógor munkáját, téma szerinti kereséssel, pedig nem is tudták séróból, hogy a Rozs név rokont takar, vagy csak névazonosság de nem lep meg, aki nem a suliba járt, hanem az irodájába, és a kisz munka mellett még a kedvtelésére sem maradt ideje, az nyilván nem fárasztotta magát ilyen lealázó dolgokkal ,mint tanulás, könyvtárba járás, hisz nem is szorult rá különben meg van egy rossz hírem: ha a sógor példánya abból a korból származik, és ez igazolható vizsgálattal, és a technika megvan hozzá, akkor ez a fajta védekezés kártyavárként omlik össze a galkó elvtárs se volt semmi, most láthatja mindenki, mekkora művész, és milyen indulatok feszítik a lelkét, vagy amije van neki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!