Gyurcsány szeretné hinni, hogy tisztességesen megjelölte a forrást

2012. április 29. 20:45

Gyurcsány Ferenc szerint egészen valószínű, hogy láthatta és olvashatta Rozs Szabolcs dolgozatát, és ebben az esetben bolond lett volna, ha nem használja fel.

2012. április 29. 20:45

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2012. május 01. 09:32
Könyörgöm. Valaki nézzen már utána a heller diplomájának. Annyira érdekelne, neki hogyan sikerült megszereznie.
istvami
2012. május 01. 08:10
Most már nyíilvánvaló. hogy Gyurcsány tüntette el a saját és a sógora diplomadogozatát... Csak neki állt érdekébe, hogy mindkét dolgozat eltünjön... Az elnökünk némi hezitálás után mégis belátta, hogy le kell mondania, Gyurcsány viszont gyáva és abba bízik hogy mivel a dolgozatát nem találják, így a plágiumot lehetetlen lesz bízonyítani... Csakhogy mégha a számitás be is jön, erkölcsileg már most teljes nulla lett...
HSL
2012. május 01. 08:00
kamutálcát a szegénynek
szepmikhal
2012. április 30. 23:08
Lebilincselő ez a kristálytiszta memória: " Hogy miért a környék szőlészetéből és borászatáról írtam dolgozatomat? Mert akkori feleségem szüleinek balatonfüredi családi házában sok anyagot találtam a környék szőlészetéről és borászatáról. Tájékoztatókat, prospektusokat, beszámolókat." Olyan precíz és tiszta mintha tegnap történt volna!!! " Hogy köztük volt-e Szabolcs 60 oldalas !!! dolgozatának kézirata, vagy annak vázlata, fogalmam sincs" És egy elképesztő rövidzárlat!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!