Dopeman: Magyarországon háború van, a tét a jövő

2012. március 30. 11:08

Pityinger László alternatív köztársasági elnök jobbnak tartja magát Schmitt Pál posztjára, de akár Orbánt is leváltaná.

2012. március 30. 11:08

Ez a fajta Kádár-szerű politika nem fog működni sokáig, ugyanis bele van kódolva a kudarc. Az emberek éheznek, nincsen pénz – jelentette ki legújabb videójában Dopeman, aki szerint Schmitt Pál egy olyan országban köztársasági elnök, mely csak panamai értelemben véve nevezhető köztársaságnak. Dopeman szerint Schmitt egy automataként, egy „szopóautomataként” működött. Pityinger László jobbnak tartja magát alternatív köztársasági elnökként a posztra, de akár Orbánt is leváltaná.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kariton
2012. március 31. 09:03
Te Fütyimger Gittman László, a kakamillások diszállamfője! Ha a Shmitt Pál egy „szopóautomataként” működik, akkot te, a nyóckerti csótány, a kakamillások kulája vagy! Oszt jónapot, "elnök úr"...
trust
2012. március 31. 08:49
Ugyan már te ostoba, köcsög! Ki vagy te, hogy ilyeneket le mersz írni, ki mersz mondani? Csak egy senki, aki abból él, hogy telekürtöli a médiát a baromabbnál baromabb dolgaiddal. Mindig találsz valamit, amiért ordibálsz, de mikor dolgozol? Miből élsz? Ki vagy te egyáltalán? Meg tudod egyáltalán mondani?
kordonbonto
2012. március 31. 07:22
A himnusz átfabrikáló dopmen nagyon szeretné ha legalább egyszer neki játszanák az olimpián a himnuszt. De sajnos nem indítanak mocskos szövegek olimpiáját mert azt magasan nyerné. Te csak egy alternatív zenész vagy hang és és nélkül.
HSL
2012. március 31. 06:02
ugyan-ugyan... a háborúban van magyarország, még egy darabig
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!