Doktorit adományoz az LMP az aláíróknak

2012. március 28. 08:49

Nem csak Schmitt Pál lemondását követelték az LMP flashmobján, hanem a párt népszavazási kezdeményezését is népszerűsítették.

2012. március 28. 08:49

Az államfő elleni tüntetésen az LMP bejelentette, hogy bár biztos támadják majd a kezdeményezésüket, ám ők ennek ellenére kisdoktori címet ígérnek azoknak, akik aláírják népszavazási kezdeményezésüket. Akik pedig segítenek a gyűjtésben, és néhány emberrel aláíratják az íveket, azok pedig nagydoktorok lehetnek. 

A demonstrálók elmondták a módosított doktori esküt is.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Baal Shem Tov
2012. március 29. 08:13
Te csökött farktalan korcs! Itt senki nem zsidózik! Ha meg valami nem tetszik, akkor miért nem takarodsz a Földközi tenger túloldalára a levantei partok irányába a sajátjaid közé? A lófasznak sem fogsz hiányozni. Se te sem társaid! Nem kell itt duzzogni, "haza kell költözni", oda ahol a nálad becsületesebb társaid élnek!
farkatlan kutya
2012. március 29. 02:33
Mi van gecik, ha néha belátni a ruhátok alá, és világosan látszik, hogy ott csak egy nagy rakás szar van, rögtön zsidózni kezdtek? Szánalmas, nevetséges férgek... Összehozlak benneteket a hezbollahhal, aztán robbantátok magatokat Izraelben, lehet egy pár zsidóval is kevesebb lesz, meg a retkes fajtátoktól is megszabadulunk. win-win :))
benszülött
2012. március 28. 20:53
Az elempések mind bevándorlók. Nagyobb hullámaik az 1800-as évek végén érkeztek, de a bevándoslási folyamat még jelenleg is tart.
benszülött
2012. március 28. 20:45
Az lmp úgy okoskodik, legyen helyette olyan aki szintén Sch-val kezdődik és családi hagyomány a köztársaság (meg)vezetése. Kérdés akarunk-e még ebből az anyagból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!