Így szabadult a Viszkis

2012. január 31. 07:05

Sárga furgonnal távozott kedd hajnalban a börtönből Ambrus Attila, aki nem tudta, hova vezet az első útja.

2012. január 31. 07:05

„Nem tudom” - válaszolta Ambrus Attila, a Viszkis rabló a börtön elhagyásakor arra a kérdésre, hogy hova vezet az első útja. A róla készült felvételek nyilvánosságra hozásához hozzájárult, azonban kérte, hogy az érte érkező sárga furgont vezető barátja ne szerepeljen azokon.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
durrbele
2012. január 31. 13:40
"Sárga furgonnal távozott kedd hajnalban a börtönből Ambrus Attila, aki nem tudta, hova vezet az első útja." Bankba!
Faqtya ezredes
2012. január 31. 13:32
Sok sikert a székely hokis további életéhez! Sokkal nagyobb csirkefogók dicsfényben fürödve, luxusban élik le az életüket.
Autofocus
2012. január 31. 12:16
Nem lennék meglepődve ha az Ambrus kerámiákat tízezrekért kapkodná el a kultikus brandre fogékony közönség, és innen már csak egy lépés az egyedi whiskey-pohár készlet, stb. szóval a márkanévből, ha ügyesen csinálja simán meg fog élni. Az olyan nyilvánvaló haknizásról nem is beszélve mint talkshowban együtt: a Whisky-s és üldözője, Varju Lajos, csak itt csak most. + sztori jogdíjak, megfilmesítés, stb. Nem hülyegyerek, ha nem száll el, élete végéig megél a sztoriból, sőt bankbiztonsági céget is alapíthat, ha van egy kis humorérzéke.
Gyurcsány Viktor
2012. január 31. 10:20
"Ambrus lapunknak elmondta, csak annak örül ennyi év után, hogy legalább a magánnyugdíja kamatozott, amíg a börtönben volt."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!