Gyurcsány-bejelentkezés az Avasról

2012. január 24. 08:35

A volt miniszterelnök az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mesélt a miskolci Avas-lakótelepen töltött első napjáról.

2012. január 24. 08:35

Egy miskolci szimpatizánsa hívta meg Gyurcsány Ferencet a miskolci Avas-lakótelepre, a volt miniszterelnök pedig kapott a lehetőségen és Északkelet-Magyarország felé vette az irányt. Ő és a Demokratikus Koalíció további vezetői, így Vadai Ágnes, Molnár Csaba és Varju László három napra leköltöztek az Avas-lakótelepre. A politikusok célja, hogy saját bőrükön tapasztalják meg, milyen az avasi valóság. Gyurcsány Ferenc az ATV Egyenes Beszéd című műsorában mesélt első Avason töltött első napjáról. A telefonbeszélgetésében többször hangsúlyozta, hallott és tudott az ottani körülményekről, de mint fogalmazott, más arról olvasni és más megélni azt. Kitért arra is, hogy nem kampányeseményről van szó. 

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ciseaux
2012. január 24. 18:30
Ezt a valóság-sót akkor hiszem ha látom. Az ATV élőben adhatná, ahogy a fletoisták ott "elvannak" a panelben, tusol a fletó, van meleg víz, farhát-pörkölt az ebéd házi ubival, meg ilyenek. Fleto vasalja az ingét, közben az egyik fletóista olvassa az Amerikai Népszavát a leptopon, nézik a Híreket, mert valami náci csürhe vonul az Andrásin, kommentár, telefonál a Bolgár, lesz ez még így se vezérünk, aztán fletó kávét főz a 2.5 m2-es főzőfülkében, de nincs kiskanál, sebaj, a Kiszes táborban volt, van egy emlékbe...Való világ á la kádárnépe, akkora lenne a nézettsége az ATV-nek, mint még soha.
L066H
2012. január 24. 17:57
"csótányirtás drámáját láttam" LOL Mondja a főcsótány. :))) . . . Mellesleg gyéef megint hazudott. Hiába, menthetetlen. :) Azt mondja, "félreértés ne essék, nem csak cigány családokkal van baj". Majd lebuktatja magát, amikor elmeséli, hogy a 7-8 milliós lakás értékét egyetlen család beköltözése levitte 4-5 millióra. Naná, hogy cigányok miatt zuhant meg az ár.
Finale*
2012. január 24. 17:46
Akkor jo ,most nagyon megnyugodtam : )
Sihuhu
2012. január 24. 14:55
Az Avason is öltönyben flangált, vagy vitte magával a susogóját?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!