Az év emberét keresi a Blikk

2012. január 15. 10:50

A neves zsűritagok öt kategóriában választották ki a lehetséges nyerteseket, az olvasói szavazás már elkezdődött.

2012. január 15. 10:50

A jövő reménysége kategóriában a molekuláris sejtbiológus Spohn Márton, a formatervező Tárnok Zsolt, a természetfotós Máté Bence, a paleontológus Ősi Attila, és a sakknagymester Rapport Richárd indul.

Az év művésze címre jelölték Eszenyi Enikő színigazgatót, Varró Dániel költőt, Snétberger Ferenc gitárművészt, Jancsó Miklós filmrendezőt, és a Quimby zenekart.

Az év szakembere lehet Zacher Gábor toxikológus, Csányi Vilmos etológus, Juhász Árpád geológus, Simor András közgazdász, valamint Vekerdy Tamás pszichológus.

Az év civil hőse Patzauer Gábor, a Csodalámpa Alapítvány alapítója, Tóth Frank, az egyiptomi buszbaleset sérültjeinek segítője, Lendvai Zoltán, a gördeszkás atya, Papp István, aki a szudáni fogságból szabadult, és Koleszár Balázs, a karját elvesztő művégtagkészítő közül kerül majd ki.

Az év médiaszemélyisége kategória esélyesei: Ördög Nóra műsorvezető, Bochkor Gábor rádiós, Sebestyén Balázs rádiós műsorvezető, Gundel Takács Gábor műsorvezető-sportriporter, és Várkonyi Andrea híradós.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2012. január 16. 00:05
A listabol azt latszik, 2011-ben sem volt semmifele kiemelkedo teljesitmeny vagy kulonleges szemelyiseg Mo-n.
Panzergeneral
2012. január 15. 13:24
Jancsó (vajon mire kapja? A XXX. Ede megevé ebédem opuszra?),Sebestyén Balázs főállású nyikhaj, Ördög Nóra minusziq-s exszépség, Bochkor exzenész és hivatásos izlésromboló - tényleg független a Blikk. Főként a jóizléstől!
durrbele
2012. január 15. 13:10
Az év szakembere:Stadler A jövő reménysége:Unokám! Az év művésze:Buci Az év civilje:Settenkedő Az év médiaszemélyisége:Bayer Zsóti
HattoryHanzo
2012. január 15. 12:53
Az év szakembere: Matolcsy György A jövő reménysége: Szijjártó Péter Az év művésze: Kerényi Imre Az év civilje: Bencsik András Az év médiaszemélyisége: Vígh András-MTV Híradó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!