Karácsony Gergely, van erre bármilyen elfogadható magyarázat?

2023. július 30. 07:07

Ezzel az emberrel egy képen megjelenni árulás.

2023. július 30. 07:07
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Mit üzen ez a kép? Nekem semmi jót. Ugyanis nem tud olyan helyzet kialakulni, hogy egy a hatalom által fojtogatott főváros első embere bármilyen szituációban ilyen felhőtlenül vihogjon a hatalom egyik legostobább, legkegyetlenebb, legalja kiszolgálójának társaságában. Ha egyáltalán mutatkozhat vele egy képen az csak hivatalos fotó lehet, amit nem lehet félremagyarázni, de egy amúgy jó hangulatú vidéki koncerten?…

Ez nem protokoll, ezzel az emberrel egy képen megjelenni – ráadásul ilyen felhőtlenül vihogva – árulás. Emlékeztetnék, hogy mennyire megbánta és érezte átverve magát a Demeterrel való találkozó után Bródy János. Pedig az hivatalos találkozó volt… Karácsony Gergely van erre bármilyen elfogadható magyarázat? Csak az »árokbetemetés« szándékot felejtsd el. Az már Medgyessyék sem sikerült…”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2023. július 31. 16:35
szarkalap! nálad tilos a főpolgármesternek együtt nevetnie (sztem rajtad nevetnek egyébként, te hájas szar) egy fővárosi múzeum igazgatójával?
akiaki
2023. július 31. 16:32
bazdmeg te hülye tetű! komcsival tilos szóba állni tisztességes embernek, mert véletlenül lehányja, te lehányt gallérú manöken!
10000bocs
2023. július 31. 16:27
Egy igazi komcsi nem alkuszik, még az elvtársait is gyilkolja, nemhogy azt akinek a székét akarja magának. Juszt még a régi generáció, nem tud olyan ügyesen hazudni mint ezek az újak. Önazonos. Nehéz erldönteni hogy egy lelkes náci, vagy egy lelkes bolsevik szavai ezek... Juszt önazonos.
hátakkor
2023. július 31. 11:53
Én is találkoztam már Vadaival, Dobrevvel, de nem köptem le. Mi nem úgy vagyunk öltözve..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!