Az Oxfordban tanító román professzor megtalálta a megoldást az orosz hordákkal szemben

2023. július 01. 07:10

„Már megint ez a Putyin-imádó akadékoskodás a részletekkel!”

2023. július 01. 07:10
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„Az Oxfordban tanító román származású professzor megtalálta a megoldást arra, hogy, hogyan lehet távol tartani Európától a félázsiai orosz hordák neokolonialista agresszióját. A NATO jelenlegi mechanizmusai tökéletesek, de azért szükség van egy új európai biztonsági architektúrára. Ne zavarjon, nincs itt semmi ellentmondás! Nagyon egyszerű. Tényleg.

Na figyeljenek ide! Most jön a recept. Végy egy új fogalmat, a »Pax Europea«-t. Ez már önmagában olyan erős varázs, hogy praktice nem is kell semmi más. De hogy biztosra menjünk tegyünk rá egy másik varázslatot, az »építő« NATO fogalmát. Kéne továbbá egy új nukleáris doktrína is. Hogy mi lenne ennek a lényege? Az jelentéktelen technikai részlet, tanársegédek szintje, ne zavarjanak ezzel!

Meg kéne innováció is. Hogy mit kéne innoválni? Ne zavarjon a részletekkel! Meg kéne egy gazdasági meg egy diplomáciai komponens is. Outreach Ázsia, Afrika, stb. felé. Hogy ezek miből állnának? Már megint ez a Putyin-imádó akadékoskodás a részletekkel! És így tovább...Eddig az Adevărulban közölt cikk lényege amit a nyugati sajtó mély áhítattal idézget. Ez a fajta tanács az amit a döntéshozóink kapnak a sok diplomával és egyéb fogyatékosságokkal élő »szakértőinktől«.”

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alena
2023. július 03. 02:43
Imádom az orosz hordakat... És atyjukat is...Putint...csak siessenek már ...
FreeEurope
2023. július 02. 10:51
Én szeretnék egy outreach-et soros bankszámláihoz. Kicsit félretennék (kevesebbet, mint az ukránok a pénzügyi segélyekből), a többi mehetne Európa migránstalanítására.
mamarizsa
2023. július 02. 01:17
Ennek a professzornak pont annyit ér a dolgozata, amennyit Orbán béketerve... Blablala... Mondjuk előbbi legalább létezik...
síróbohóc
2023. július 01. 21:19
Nagyon szép sivalkodás, Robi. Fel a fejjel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!