A Momentumról sokadszor derült ki, hogy nem más, mint a nagyvárosi elit, a globalizáció nyertesei, a „felhőemberek” pártja

2023. július 17. 13:05

Elzárkóznak a lokalitás vagyis Magyarország lakóitól és azok problémáitól, és a nyugat progresszív őrültségeit automatikusan, kritika nélkül követik.

2023. július 17. 13:05
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A magát korábban mérsékelt jobbközép pártként definiáló és a kiábrándult fideszesekre (kb 2012-óta mindenki beszél róluk, de senki sem találkozott még velük) hajtó Momentumról sokadszor derült ki, hogy nem más, mint a nagyvárosi elit, a globalizáció nyertesei, a »felhőemberek« pártja, olyan embereké akik szellemi, lelki értelemben teljesen elzárkóznak a lokalitás vagyis Magyarország lakóitól és azok problémáitól, és a nyugat progresszív őrültségeit automatikusan, kritika nélkül követik.

Ez így 5% körül lesz fiúk, lányok és a többiek.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2023. július 17. 17:49
Csak szólok, hogy nagy hirtelen megjelent a DK és a Momentum is Dunakeszin! Már lopakodó üzemmódban vannak, mint a farkas a mesében!
Pelso j.
2023. július 17. 14:02
Magyarország problémáitól elzárkóznak? pubi, te s a kollégáid évtizede csak tereltek a problémákról.
nyugatiszél
2023. július 17. 13:49
A tetőtől talpig Gucciban és Versacében parádézó, balatoni "présházát", szállodáját nyugati építészeti lapokban látott minták alapján építő, közpénzeinkből Dubaiban és Floridában panorámás lakásokat vásárló NER-elitről is jó lenne egy-két poszt. Az életmódjuk nyomokban sem tartalmaz semmit, ami magyar.
Nehidd El
2023. július 17. 13:21
"a nyugat progresszív őrültségeit automatikusan, kritika nélkül követik" De hát ez a megbízatásuk. Minden más csak fedőtevékenység.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!