Putyin sohasem látszott ilyen gyengének

2023. június 25. 08:01

Ez nem egy modern európai állam világa. Itt hűbérurak vannak, és a mindenható cár is addig cár, amíg erős.

2023. június 25. 08:01
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Megállapodás? Lehet - akkor hiszem, ha Sojgu es Geraszimov megy.

Vagy Prigozsin »megy.« A reggeli Putyin beszéd után maga

az is megdöbbentő, hogy a Kreml leült tárgyalni.

Ez nem egy modern európai állam világa. Itt hűbérurak vannak, és a mindenható a cár is addig cár, amíg erős. Putyin sohasem látszott ilyen gyengének.”

Nyitókép: Szergej Sojgu, MTI/EPA/Orosz védelmi minisztérium

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. június 26. 10:38
Van egy vetület, amit nem nagyon piszkálnak az expertek az eset kapcsán. Putyin még ebben a szituban is diplomáciával kezelte a konfliktust. Lehet, hogy a közeljövőben majd Prigozsin elkortyol egy polóniumízű teát, de a tömegmészárlás itt elmaradt, ami legalábbis jelzés értékű. Ha ukrán részről vannak olyan vezetők, akik kezdik átérezni, mekkora szarban vannak katonailag, akkor előfordulhat, hogy itt most jegyzeteltek egy kicsit majd tesznek valami pluszt Zelenszkij kokójába, hátha utána ők is tudnak tárgyalni egyet Putyinnal.
DonCiccio
2023. június 26. 09:04
Putyin gyengének láccikk Hát ja. Tovább !
1000bocs
2023. június 25. 23:29
Megnéztem Patrick Lancaster bejelentkezését Rosztovból. A nép kinn van az utcán, éljenzik a Wagner Katonáit, éljenzik Prigozsint, és éljenzik Putyint. Namost minden szakértő, Demkó is, tudja hogy nem tud semmit. Ha ez puccs lett volna, akkor egyedülálló a puccsok történelmében. Senki sem tudja miért és hogyan, mégis Demkó is következtetést von le. Aminek az alapja az, hogy senki sem tud semmit. Mennyire lehet helytálló egy következtetés amit a semmire alapoz? Putyin elnök maradt, áldozatok nélkül lezajlott a konfliktus bármi is volt az oka, és lezajlott egy hűségpróba, lezajlott egy teszt mit lépnek az ukránok ha azt hiszik itt az alkalom, lezajlott egy teszt milyen az orosz emberek között a támogatottság. Milyen adat mutatja Demkónak azt, hogy Putyin gyenge? Tényleg komolyan kérdezem.
Akitlosz
2023. június 25. 20:58
Demkó sohasem látszott ennél okosabbnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!