Oké, értem, vannak fontosabb dolgok, például a nyenyergés a csúnya heteró férfiak miatt

2023. június 12. 18:59

Hogyha egy (heteró vagy homo) férfi egy meleg szórakozóhelyre megy, akkor a homoszexuális férfiakhoz fogja kötni a nyomulást, egy nő leszbikusok között pedig a leszbikusoknál fogja ezt tapasztalni.

2023. június 12. 18:59
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Van egy olyan erős gyanúm, hogyha egy (heteró vagy homo) férfi egy meleg szórakozóhelyre megy, akkor a homoszexuális férfiakhoz fogja kötni a nyomulást, egy nő leszbikusok között pedig a leszbikusoknál fogja ezt tapasztalni, de ajánlatos is volt már születési alapon embereket megkülönböztetni, régen fordult elő ilyen. A közönségnek egyebekben meg javasolnám a szűznemzést, nyomorultak. Ja, nem illik ilyet mondani? Hagyjuk, hogy mit illik, meg mi a morális kötelesség. A háború, amelyet erkölcsi alapon köteles mindenki minden más elé helyezni, és amelyről csak ugyanazt szabad gondolni, nos, a háború annyira fontos, hogy tizenegyedik hír a címlapon. Oké, értem, vannak fontosabb dolgok, például a nyenyergés a csúnya heteró férfiak miatt.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
destsai
2023. június 13. 12:16
bandita! te ebben a történetben hol érzed találva magad??? ...na beszélni akarsz róla?
WLaci
2023. június 13. 10:41
Na, elolvastam Bandika posztját, és igaza van. Mik vannak!
WLaci
2023. június 13. 10:36
Bandika pasimentes buliba ment? Üdv a heterók világában!
urga
2023. június 13. 10:03
"Szombat este a budapesti Gödörbe szervezett férfimentes bulit a Girls New Generation (GNG). A szervezők szerint az esemény nem kirekesztő, heteroszexuális, leszbikus és transz nőket is szívesen láttak, kizárólag férfiak nem léphettek be. Az egyik résztvevő szerint erre nemcsak a zaklatások miatt van szükség, hanem azért is, mert ha megjelenik egy férfi, az megtöri a női közösség lágyságát, finom hangulatát." Ezek vagy viccelnek, vagy súlyosan betegek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!