Nem az a fontos, hogy ez a majomketrec áll-e, vagy sem

2023. június 14. 10:29

Momentumos képviselők és aktivisták megint lebontották a kordont Orbán Viktor hivatala előtt.

2023. június 14. 10:29
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Momentumos képviselők és aktivisták ma megint lebontották a kordont Orbán Viktor hivatala előtt. Természetesen nem az a fontos, hogy ez a majomketrec áll-e, vagy sem, hanem az, hogy vissza tudjuk-e állítani a demokráciát, a tiszta választások feltételeit és ennek legfontosabb lépéseként le tudjuk-e rombolni a propagandagépezetet. Ez akkor fog bekövetkezni, ha nagyon sokan felismerik, hogy ilyen körülmények között választáson már nem győzhető le a kormány, ugyanakkor megértik: ha nagyon sokan követelik, igenis elérhető ezeknek a körülményeknek a megváltoztatása.

A Színház utcai kordon lebontása minden körülmények között legitim, hiszen a hazugság, a cinizmus és a hatalmi arrogancia jelképe.”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2023. június 14. 21:13
"ilyen körülmények között választáson már nem győzhető le a kormány, ugyanakkor megértik: ha nagyon sokan követelik, igenis elérhető ezeknek a körülményeknek a megváltoztatása." Az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása nem bűncselekmény véletlenül?
amca
2023. június 14. 21:10
Figyelj szarházy ,milyen komoly csapatban vagy. Elvieg lilla Nagyblanka Bangóné Glettelő Csintalan Csapos , új maszop Fegy öö kör gelencsér állat Hajnal majdnem közgáz Büdös Bence
Chardonnay99
2023. június 14. 18:37
"majomketrec" Hadházyt el is kapta a honvágy.
miksi
2023. június 14. 18:04
"Fordított majomketrec" (a majmok vannak kívül...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!