A közpénz-jobboldal legújabb hecckampánya

2023. június 30. 11:20

Ami a „rubeljobboldalt” illeti: ezt a minősítést kifejezetten tévedésnek tartom.

2023. június 30. 11:20
null
Gusztos István
Hírklikk

„Ami a »rubeljobboldalt« illeti: ezt a minősítést kifejezetten tévedésnek tartom. Igazából azt sem lehet tudni, ki fizet kinek. Amit viszont tudni, illetve alapos okkal gyanítani lehet: a Fidesz-maffia abból él, hogy a kezükbe kerülő közpénzek jelentős része valahogy elveszíti közpénz jellegét….

Nem tudom, hogyan csinálják: talán az államot ellenőrizni hivatott szerveknek, például az ÁSZ-nak (lett) volna dolga vizsgálódni, és akár a különböző titkosszolgálatok valamelyike is körülnézhetett volna…

De Orbániában szinte semmit sem lehet biztosan tudni: illetve azt tudjuk, hogy a titkosszolgálat valamilyen jelentést adott ki a »dollárbaloldal üzelmeiről«, de arról semmit, mikor, hogyan került képbe, mi keltett benne gyanút, kinek az engedélyével kezdett kutakodni. Így aztán az a kényelmetlen érzés kerítheti az embert hatalmába, hogy Pegasus nélkül is kedve, vagy éppen a hatalom utasítása szerint bárkit-bármit vizsgálhat – az ellenzéket akár folyamatosan »felügyelheti«.  Magam csak azért nem gondolok erre, mert ilyesmi nyilvánvalóan antidemokratikus volna, márpedig Orbán, Szijjártó, Varga Judit, Gulyás Gergely, no és a médiájuk naponta megmondja »Brüsszelnek«, hogy Orbánia kifogástalan demokrácia, hovatovább az egyetlen az EU-ban.

Félreértés ne essék: ha bárki – akár a »baloldal« is – törvényt sért, arányosan bűnhődnie kell. De éppen itt a baj – az arányossággal.”

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2023. július 01. 13:22
A Parlamentből kihullott fiacskád milyen alibi állást kapott Gyuri bácsiéktól havi 1 millió fixért..
MrStokes
2023. július 01. 12:36
Alja söpredék ügynökök amerikai cia pénzen.
adrás
2023. június 30. 17:23
Honnan került elő ez a gusztustalon gané és hol hagyta a még gusztustalan gazember apját?
KBA98
2023. június 30. 16:38
Gusztos elvtárs a Bahamákról hazaköltözött! Elfogyott a lóvé, nem ért semmihez, ergo kell neki a párt, de leginkább annak a pénze! Egy mocsok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!